Aniston

Nelly.com

Ny online shopping mulighed.

Står du lige og mangler et godt sted at shoppe på nettet? Så er Nelly.com på banen med masser af lækker mode!

Nelly.com er en ny lækkert shoppingsite med gode muligheder for både mænd og kvinder! Siden er dansk, rigtig nem at finde ud af og rigtig gode billeder af tøjet!

Nelly.com forhandler mange forskellige mærker, vi kan blandt andet nævne ICHI, Soaked in Luxury, Sirup, Modström, Cheap Monday, Svea, Juicy Couture, Dr Denim, French Connection, Friis og Co. og mange mange flere.

Som skrevet er der både tøj til mænd og kvinder, og det er både overtøj, undertøj, badetøj, hverdagstøj og festtøj. Desuden forhandler de makeup, smykker, tasker og sko. Der er helt sikkert en masse lækkert at vælge imellem og mange forskellige prisklasser, også prisklasser studerende har mulighed for at overkomme.

De lover at sende varerne i løbet af 1-3 dage og hvis tøjet ikke passer, så kan man returnere det igen inden 30 dage. Men ved mange af Nelly.com's varer står de præcise mål for de forskellige størrelser, så man kan lige måle sig inden man bestiller. 

Og skal du nå at købe ind til julegaver, så bestil inden 18. december, så lover Nelly.com at varerne er ved din dør, inden juleaften i en fin indpakning!

God shopping!
ANNONCE
Nelly.com
Del

Seneste nyt

Annonce