Aniston

Negle

Vejen til sunde og flotte negle...

Det siges at hænderne er kvindens visitkort, og det er også derfor at kvinder overalt i verden kæmper for at få velplejede hænder og smukke negle... Men hvad gør man så, når man er født med skrøbelige problemnegle, som flækker eller flosser for et godt ord?
ANNONCE
Negle
Overalt ser man kvinder med velplejede hænder og smukke negle, man sender deres hænder et misundeligt blik og tænker: "at nogen simpelthen bare er født heldige".

Men nej, velplejede hænder og smukke negle er ikke noget man bare bliver født med, det er noget man gennem sit liv skal kæmpe for, samt holde ved lige. Den nemme løsning ville være få en manicure tid hver uge, men for os, hvor pengepungen ikke ligefrem er vores bedste ven, ja så er der stadig håb forude.

At få velplejede hænder og smukke negle, er faktisk ikke særlig svært, det kræver selvfølgelig lidt tid og ekstra indsats, men som man siger: "Hvor der er vilje - er der vej".

Og løsningen er faktisk ganske simpel, følg denne negle-bibel, og du er godt på vej til et liv uden misundelige blikke.

Neglepleje (Neglebiblen)

Det er hverken sundt for hænder eller negle, hvis de bliver våde alt for tit, så hvis du skal gøre rent, vaske op eller lignende, så husk at brug plastikhandsker.

Hvis du skal have neglelak på, så brug altid klar underlak først, ellers kan du risikere at den farvede lak trænger ned i neglen og det vil resultere i at dine negle kan blive plettede og ødelagt.

Brug kun neglelakfjerner uden acetone, og anvend kun neglelakfjerner én gang om ugen, da neglelakfjerner gør dine negle svage og svære at arbejde med.

Smør jævnligt dine hænder ind i en god håndcreme, og dine negle ind i negleolie.

Neglebåndende er ofte hårde, brug derfor neglebåndscreme til at bløde dem lidt op, for bedst virkning skal du smøre dem inden du skal i bad. Et par gange om ugen skal du skubbe dine neglebånd tilbage med en negle-træpind, så de bliver mere elastiske. (Dette er bedst at gøre efter badet, når din hud er varm og blød, og når neglebåndscremen har fået lov at virke.)

Invester i en god neglefil, og fil forsigtigt langs spidser og kanter for at holde neglen glat og pæn.

Klip neglene en lille smule ofte, dette gør at de ikke flækker så let. Anvend altid neglesaks til at klippe neglene, og klip altid lige over, ikke på langs, da det ofte vil resultere i neglerods problemer. Det ideelle tidspunkt for negleklipning er efter badet.
ANNONCE
Negle
Negle problemer

  • Negle der flækker for et godt ord: Brug fugtgivende neglecreme og spis B-vitaminer.


  • Negle der flosser: Brug neglehærder, det limer lagene i neglen sammen igen.


  • Negle der er bløde: Brug negleforstærker.


  • Negle der er rillede: Brug et negle-polersæt, brug ikke neglefil!


  • Negle der er misfarvede: Køb en Natural whitener til negle, det dækker misfarvede negle.


  • Ekstra information

  • Underlak får neglelakken til at holde dobbelt så længe.


  • Overlak giver flot glans og fleksibilitet til neglen.


  • Husk: Negle er ikke et værktøj, så lad være med at brug dem til at åbne dåser, rense tænder, fjerne snavs, og andre ting.

God fornøjelse med de smukke hænder og negle
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce