Aniston

Negle vokser i modebilledet

Den sidste nye trend er flotte lange negle i vilde farver og mønstre

"Dine negle er dit visitkort" - denne linje bekræfter grundlaget for den nye neglemode.
Negle vokser i modebilledet
Det er, lige nu, et voksende hit med flotte og farverige negle og også mange kendte følger denne negletrend.
 
Da jeg selv bl.a. har en baggrund som negletekniker, vil jeg i denne artikel, give nogle basale forslag til hvordan man hurtigt pifter neglene op.

Farve, detaljer og længde
Der er ikke de store grænser for hvilke farver du kan bruge på dine negle, for at være med på tidens mode. Pangfarver som fx en stærk gul, pink, rød, blå eller klar grøn kan bruges alene for at give farve og glans.

Og mange får lavet lidt mere udsmykning på neglene.
Er du mere til det detaljerede, kan du hos nogle negleteknikere få lavet håndmalede dekorationer. Du kan også få lavet franske, hvide tipper eller få påsatte designtipper i valgfrie farver mønstre og med detaljer eller fx glimmer - det giver også et ekstra pift.

Negleforlængelse
Er du en af de mange, som ikke er så heldig at have de lange, flotte negle af natur, kan du få lavet negleforlængelse/-opbygning hos en negletekniker. Det giver et rigtig flot løft og forstærker samtidig dine egne negle.

Her skal du dog være opmærksom på hvor mange penge du vil bruge, for går man til de dyre klinikker, kan det godt løbe op i en 600-700 kr. pr. behandling. Det behøver dog ikke koste mere end 200-300 kr. for samme kvalitet, hvis du finder det rette sted.

Her kan du eksempelvis se mine behandlinger.
ANNONCE
Del

Seneste nyt