Aniston

Natusan Holiday Skin

Bliv lækker brun – også selvom vejet driller

8 ud af 6 stjerner


Holiday Skin New Improved Formula er en mild produktserie, som gør det muligt at holde sig flot, solbrun året rundt, samtidigt med, at man beskytter og fugter huden og skåner den for solens skadelige stråler.
 

Natusan Holiday Skin
Holiday Skin New Improved Formula med Aloe Vera er løsningen til dig, der vil beholde den brune sommerfarve længe, men som nægter at gå på kompromis med sundhed.
Den forbedrede Holiday Skin New Improved Formula giver den helt rigtige naturlige, gyldne glød, samtidigt med at den dufter friskt og fugter huden.  

Holiday Skin er en almindelige fugtighedscrem med en mild "selvbruner" effekt. Den kan bruges dagligt og opbygger en jævn og naturlig farve. Den indeholder samtidig plejende og fugtende Aloe Vera, og en helt ny forbedret duft; man slipper altså for den karakteristiske "selvbruner-lugt".

Slip for din nordboer-farve
Det er kun ca. ti procent af vi nordboere, der bliver hurtigt brune af solens stråler. Resten bliver enten røde, før de bliver brune eller bliver aldrig andet end røde. Den brune kulør er endda ikke tegn på, at vi er sundere. Den er tværtimod kroppens naturlige beskyttelse mod solens stråler.

Derfor er Holiday Skin ideel, hvis man både vil skåne huden samtidig med, at man ser lækker ud hele året.

Holiday Skin New Improved Formula kommer i flasker med 250 ml i varianterne "Normal to Fair skin" og "Normal to Darker skin". Man smører den på som en almindelig bodylotion, og derefter er det en god idé lige at lade den tørre lidt, inden man dækker huden til.

Det er dog en god idé at vaske hænder lige efter brug, da mørke furer i hænderne er mindre charmerende!  

Meget naturlig farve
Efter et døgns tid viser resultatet sig, men det fulde resultat opnår man først efter fem dages brug. Altså man opbygger gradvist en let solbrun farve.  

Man kan stort set ikke se forskel på om, man er blevet brun via solen eller via Holiday Skin. En veninde sagde til mig: "Gud, hvor er du blevet lækker brun!", hvortil jeg nikkede og smilede...

Holiday Skin New Improved Formula kan købes i supermarkeder og hos Matas.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce