Aniston

Naturligeprodukter.dk

Ildsjælens webshop dedikeret til 100 % naturlige produkter fra Down Under.

Naturligeprodukter.dk
Philip Hobbs er australier og en mand med en mission.

Han har ganske enkelt sat sig for at bekæmpe alt, hvad der hedder allergifremkaldende og kemiske stoffer i skønhedsindustrien.

Det gør han gennem hjemmesiden Naturligeprodukter.dk, hvor han sælger naturlige cremer, shampoo, makeup og alt andet, som et pigehjerte med hang til økologi og naturlige produkter uden kemi kan ønske sig.

Interessen kom af barsk realitet
Philips interesse for indholdet i skønhedsprodukter tog sin start, da hans mor fik en kraftig allergisk reaktion, da hun gik gennem en ganske almindelig kosmetikafdeling i et storcenter.

Det viste sig, at moren simpelthen var blevet kemisk forgiftet af pesticider og sprøjtegift efter at have arbejdet på frugtplantager i en årrække, og at hun derfor slet ikke kunne tåle almindelige skønhedsprodukter længere.

Alt det, vi smører på huden
Og Phliip Hobbs er lidt af en encyklopædi af kosmetikviden!

Vidste du eksempelvis, at vi i gennemsnit anvender 126 forskellige ingredienser på vores hud dagligt?

Sandheden er jo, at de fleste af os ikke engang er klar over, at vi potentielt påfører kræftfremkaldende kemikalier på vores hud, og måske også på vores børns hud, hver evig eneste dag.
ANNONCE
Naturligeprodukter.dk
Manden og missionen
Philip syntes, det var svært at opdrive rene og naturlige produkter i Danmark, og han besluttede sig derfor for at sende bud til sit hjemland efter nogle økologiske skønhedsprodukter uden parabener eller hormonforstyrrende og kræftfremkaldende stoffer.

Philips Hobbs fortæller selv:

"Jeg er forfærdet over udvalget af de såkaldte 'allergivenlige' økologiske produkter, der er til rådighed for befolkningen i Danmark (Men også i resten af EU). Jeg mener, at hvis noget benævnes eller mærkes som værende økologisk, så skal det også 100 % gøre sig gældende! Det andet er jo vildledende og farlig markedsføring. Jeg vil gøre alt for at udbrede kendskabet til alt det gift, der forefindes i vores daglige produkter."    

Denne mission har altså ledt til hjemmesiden Naturligeprodukter.dk, hvor du kan købe Miessence, der er direkte importeret fra Queensland, Australia.

Philips Hobbs blogger desuden om skønhedsindustrien, parabener, kemi, antioxidanter, kontrol med økologi og meget andet på sin blog.

Besøg Philip Hobbs hjemmeside, hvis du vil vide mere om økologiske og naturlige skønhedsprodukter eller vil shoppe amok i lækre cremer, makeup og husholdningsprodukter. Du finder siden her.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE