Aniston

Nascent Organic Øjenpleje

Det er økologisk, det er dansk, det er kvalitet - og du kan vinde det lige her.

Øjnene og området omkring er vigtige faktorer for vores personlige udstråling og er noget af det første, som tiltrækker sig andre menneskers opmærksomhed. Derfor kræver øjnene også lidt ekstra pleje og masser af kærlighed.

Nascent Organic Øjenpleje
Det er en god vane at bruge øjencreme hver dag og iøvrigt altid huske at fjerne dagens make-up ordentligt, inden du hopper i seng.

Så holder du nemlig øjnene og området omkring øjnene i god form.

I den forbindelse er der jo mange forskellige producenter at vælge imellem, men en af mine personlige favoritter indenfor hudpleje er danske og økologiske Nascent Organic, som også har skønne produkter til øjenpleje.

Nascent Eye Cream
Nascent Organic laver blandt andet en let øjencreme, som nænsomt tilfører den tynde og sensitive hud i øjenomgivelserne den nødvendige fugt, som gør, at dine øjne føles mere friske gennem dagens udfordringer.

Nascent Eye Creme beskytter desuden øjenomgivelserne mod fine linjer og rynker - og det er jo aldrig for sent at sætte ind på det område!

Øjencremen øger blodcirkulationen og reducerer mørke rande under øjnene. Den indeholder Rich Emollient Complex, som, ifølge producenten, er et kompleks af planteudtræk med et højt indhold af anti-inflammatoriske substanser, også kaldet triterpener. Det fungerer på den måde, at når huden under øjnene udsættes for stress, så opstår der en enzymreaktion. Collagen bliver nedbrudt, og rynker opstår. Plantebaserede triterpener hæmmer dannelsen af enzymreaktionen.

Rich Emollient Complex, som er brugt i Nascent Eye Cream, hjælper derfor huden til at modstå rynkedannelse.

Nascent Eye Make-Up Remover
ANNONCE
Nascent Organic Øjenpleje
Når nu øjnene får lidt daglig luksus i form af en god øjencreme, skulle man nødig ødelægge det hele ved at lade mascaraen og øjenskygge hænge i kager, når man går i seng.

Så uanset om man er ved at falde om af træthed eller er blevet lidt tipsy efter et par gals Asti eller andet godt, ja så skal make-up altså fjernes.

Til det formål kan du også hente hjælp hos Nascent Organic, der har en super effektiv og meget mild øjenmake-up fjerner, som - samtidig med, at den fjerner make-up - også plejer og beskytter den meget sensitive hud omkring øjet.

Nascent Eye Make-Up Remover renser helt uden at fedte huden og plejer samtidigt øjenomgivelserne.

Og så kan den bruges til selv meget genstridig mascara og vandfast make-up.

Vind Nascent Organic øjenpleje
Har du fået mod på at prøve Nascent Organics skønne, økologiske øjenpleje-produkter?

Aniston.dk udlodder netop nu og frem til 10. juli en lækker pakke med nogle af de skønne produkter fra Nascent Organic.

Deltag i konkurrencen her.

 
Læs evt. Aniston.dk's tidligere anmeldelse af Nascent Organic her.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce