Aniston

Når kærligheden går amok

"Jamen jeg elsker dig jo"

Når kærligheden går amok
De fleste kvinder tænker "Ej, det ville jeg aldrig finde mig i!", men virkeligheden er langt derfra. Hver 10.kvinde bliver udsat for vold af deres nuværende eller forhenværende mand.

Voldelige forhold er desværre mere almindelige end man skulle tro, men hvad er det, der får én til at blive, selvom man i bund og grund er ulykkelig og skræmt fra vid og sans? Mange af kvinderne vil nok svare "Jamen jeg var selv ude om det!" - eller den værste og mest brugte "Jeg elsker ham!".

Elsker... Elsker ikke...

At påstå, man tror på, at den mand, der slår en, virkelig elsker én, kan lyde sindssygt i manges ører, men det tror de virkelig på. I mange tilfælde gør han det også, bare på en meget syg og forskruet måde, som kræver behandling.

Som regel starter forholdet skønt, han er så sød og romantisk og alt er bare fantastisk. Man bindes langsomt på hænder og fødder af hans besidderlyst og ens følelser for denne person. Alle de faresignaler, der burde tude, hyle og blinke, virker ikke helt, man er forelsket og blændet derved.

Man begynder at bagatellisere alt det, man normalt ikke havde fundet sig i, og jo mere man finder sig i, desto længere skubber han grænsen, og til sidst er man endt i et voldeligt forhold.
ANNONCE
Når kærligheden går amok
"Jeg ville altså ikke finde mig i at blive slået!" tænker du nok. Det siger alle indtil de står i situationen. Man elsker ham, bor sammen med ham, ja man har måske endda børn med ham, hvad gør man så? De fleste virkelig stærke kvinder lader aldrig forholdet gå så langt, før de siger stop. Og stop er det eneste, der kan gøre en ende på det!

Han vil love, tigge og bede, han vil aldrig gøre det igen, han elsker dig jo, du er hele hans liv, han ville jo aldrig gøre sin elskede ondt med vilje! Men det stopper ikke før han får behandling...

Lige meget hvor meget du elsker ham, bliver du altid nød til at elske dig selv højere, for hvem ønsker at komme til skade eller endog dø på grund af sin kærlighed til en anden person?

Ja det er trist at indse, at manden man troede var den eneste ene, faktisk bare er en idiot, som ikke fortjener bedre end at få et ordentligt los i bagen, så han kan komme ud af døren i en vis fart.

Men tro mig, jo før jo bedre, jo dybere du ryger i hans klør, desto svære bliver det hurtigt, du skal nok finde en ny, selvom man ikke har lyst i starten!

Gode råd

I det fleste forhold binder man hinanden i en mild grad, kæresten vil altid gerne have en top prioritering, og det vil man jo egentligt også gerne selv, hvilket der ikke er noget mærkeligt, men pas på når:
ANNONCE
Når kærligheden går amok
 • Han vil bestemme, hvem du er sammen med


 • Han begynder at sige, han ikke bryder sig om, du er sammen med visse personer (gælder dog helt ikke ekskærester)


 • Mugger hver eneste gang, du prøver at lave noget med dine venner eller familie uden ham.


 • Kun vil lave ting, der inkluderer hans venner og familie sammen med dig, men ikke vil lære dine nærmeste at kende.


 • Han laver forskellige regelsæt for, hvad der er acceptabelt af ham og af dig.


 • Begynder at opføre sig truende!


 • Det eneste rigtige du kan gøre, er at prøve og tale med ham om det inden det går for langt. Forklar ham om dine frustrationer ved hans opførsel, hvis han ikke hører efter eller prøver at ændre sin opførsel, så drop forholdet.

  Der er ikke noget at gøre, for vil han ikke ændre sig, gør han det heller ikke, og så er det er lige meget hvor mange chancer han får. Hvis det ikke virker første gang, hvorfor skulle det så det efter femte, tiende eller tyvende gang?

  Hvis du allerede befinder dig i et voldeligt forhold, er der mange steder man kan søge hjælp, alt efter hvem du er, hvad der er sket og hvad du har brug for.

  Vold mod kvinder er der mange steder man kan blive henvist til.

  Du kan desuden hente deres brochure om vold mod kvinder her.
ANNONCE
Del

Seneste nyt