Aniston

Når jeg bliver 40...

...vil jeg være smuk, rig, lykkelig og yngre.

7 ud af 6 stjerner
De fleste kvinder glæder sig ikke til dagen, hvor de runder "the big 4-0", men med Gunilla Bergenstens bog, kan man gå dagen i møde med et smil.
Når jeg bliver 40...
Gunilla Bergensten, der er forfatteren til "Når jeg bliver 40, vil jeg være smuk, rig, lykkelig og yngre" er fyldt 40 og har skrevet en humoristisk rapport om livet omkring alle kvinders krisealder.

Og selv om bøger om kvindelige kriser er blevet flere (de bedste eksempler er måske Nynne og Bridget Jones), så har Gunilla Bergensten i denne bog fået alle krisens stadier med: Kroppens uundgåelige forfald, de begrænsede muligheder, der følger med alderen, fordi man ikke længere bare kan gå ud og blive pilot - og e mere eksistensielle, der handler om, hvad hovedpersonen egentligt gør her.

For bogens hovedperson er livet gået op i småborgerlighed, der har meget lidt med ungdommens drømme at gøre. Og man følger hendes dage op til 40-års dagen, hvor hun har fokus på sin egen og vennernes midtlivskrise.

Konklusionen er (heldigvis), at man ikke dør af at fylde 40, og hele historien fortælles på en facon, som gør, at man ikke er helt så bange for at runde denne ellers skræmmende alder.

"Når jeg bliver 40, vil jeg være smuk, rig, lykkelig og yngre" er udgivet af Gyldendal i september 2009 og har en vejl. udsalgspris på 199 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt