Aniston

Når din faldskærms-tandemspartner dør i et spring

Hvad gør man så?

En 49-årig faldskærmsinstruktør døde af et pludselig hjerteanfald en lørdag eftermiddag, få sekunder efter, at han var hoppet ud af et fly, med en førstegangsspringer.

Instruktøren og faldskærmsdebutanten var sat sammen i den samme sele, i en form af faldskærmsudspring også kendt som "tandemspring". Mændenes identiteter var ikke fra starten kendt.
ANNONCE
Når din faldskærms-tandemspartner dør i et spring
"Da de landede på jorden forsøgte debutanten sig med førstehjælp, men uden nogen videre succes. Hjerteanfaldet havde ramt omkring et minut efter de havde forladt flyveren, og der var gået for lang tid til at instruktøren ville have en reel chance for at overleve", siger Chester Coroner Terry Tinker

Instruktøren arbejdede for Sky
Først sent lørdag eftermiddag, lykkedes det at komme igennem til en ansat i firmaet som nægtede at udtale sig.

Tandemspring er firmaets mest populære event ifølge deres website. Disse udspring kræver et 30 minutters sikkerhedskursus.
  "Man kommer op og accellererer med over 190 km/t i op til 60 sekunder", fortæller hjemmesiden. "Derefter kan du trække i udløsningsremmen og nyde et adrenalinøjeblik under faldskærmen der er bygget for to. Ja, faldskærmen flyver sandelig og du kommer til at assistere din instruktør i styringen."

I dette tilfælde fik fyren lov til helt selv at styre, så er spørgsmålet jo så bare om det var en fornøjelse.

Europæerne er faktisk dem, der i 2007 havde flest dødsfald forbundet med faldskærmsudspring, med sine 30 ofre, godt efterfulgt af Nordamerika med 20 ofre.

Tør du "tage springet"?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce