Aniston

Mystery Shopping

Testshopping og mystery dining - vil du tjene penge på det?

Irriterer det dig også, at du må sende bøffen tilbage, fordi den ikke er som du bestilte? Eller når servicen i tøjbutikken ikke engang når dig til anklerne? Her har du muligheden for at sige din mening - og tjene penge på det!
Mystery Shopping
Kunne du tænke dig at tage på Jensens Bøfhus og spise for 500 kroner? Eller tage en hurtig sandwich på Sunset - og få pengene refunderet?

Eller hvad med at drøne rundt i Magasin en hel dag, og med god samvittighed få lov til at forkæle dig selv, for bagefter at få smidt penge i hovedet som tak?

Hører du også til dem, der kan skyde en hvid pil efter at få råd til et stort, flot, nyt køkken?
Hvad med at "lade" som om, du har råd og gå på eventyr i de flot udstillede køkkener i
Og hvad med en gratis tur i biffen med slik og cola og popcorn betalt?

Så tænker du måske, "Hvordan kan dette lade sig gøre?"

Jo, ser du. Der er firmaer, virksomheder og butikker, der gerne vil vide, hvordan den almene køber opfatter det produkt, som de henholdsvis udbyder.

"Er der ting, der skal gøres bedre? Ting, der skal laves om på? Hvad gør vi godt, og hvad gør vi dårligt?" Det er de spørgsmål firmaerne stiller sig selv, og de betaler sig gerne fra at få svarene.
Så firmaer som IQS.dk kan opstå og give dig penge for at finde ud af det.

Er du god til at observere, elsker du at give din mening til kende, og kan du formulere dig og samtidigt være objektiv? Så forsøg jobbet som testshopper.

Mystery Shopping
Du går ind i butikken. Lægger mærke til, om der er rent og rydeligt, om der står kasser eller om der er skrald. Hvor mange sælgere er der synlige, og hvad er de i færd med? Hvor lang tid går der, fra du kommer ind i butikken, til en medarbejder henvender sig til dig? Hvordan byder vedkommende dig velkommen? Er personen smilende? Er der øjenkontakt? Virker det som om medarbejderen ved, hvad han taler om? Får du hjælp til at købe den rigtige vare? Og hvad er dit overordnede indtryk?

Dette er en stor del af de ting, du som testshopper skal finde ud af. Og så er det sidste, du skal at udfylde et skema, når du kommer hjem. Et skema, der dækker sig ind, på lige netop det som virksomheden er interesseret i at vide.

Skemaet tager maksimum 10 minutter at udfylde, og da det endda foregår via internettet, slipper du for turen til posthuset.

Gør ligesom mig og tilmeld dig hos IQS.dk. Få opgaver tilsendt din mailboks - Og du vælger selv, hvad du kan overskue at lave. Hurtige lette penge på en fed måde!
ANNONCE
Del

Seneste nyt