Aniston

Musthaves i sommerheden

Om sommeren bruger man meget dullegrej. Her er fire ting, jeg ikke kan undvære

Der er rigtig mange ting, du ikke kan undvære, når det er varmt, men jeg har fundet frem til fire accessories, som for mig har været absolut musthaves i sommerheden.
Musthaves i sommerheden
Sommeren har været over os et par uger nu, og du har nok allerede fundet et par solbriller, en masse nederdele, toppe og bikinier samt en masse andre ting, du ikke har kunnet undvære, de dage termometeret har nærmet sig de 30.

Da jeg ikke synes, badetøj, solcreme og strandtasker er de eneste musthaves når det er rigtig varmt, så præsenterer jeg her fire accessories, som jeg foreløbigt ikke har kunnet undvære.    

Klipklappere
Er en af de ting, du ikke kan undvære, hverken på stranden, på shoppingturen eller nogen andre steder, når det er rigtig varmt.

De giver luft til tæerne, og er derfor rigtigt behagelige i sommervarmen. Og så kan de fås i alverdens afskygninger. Denne sommer er de populære i kernelæder.

Hårbøjler
Bruger dem ofte når det er varmt, da der ikke er noget mere irriterende, end at håret slasker ned i panden. Derudover er de praktiske at bruge, hvis man ikke vil have solcreme i håret på stranden, og når man skal lægge makeup. Udover de mange praktiske funktioner, så synes jeg, at hårbøjlen er en sød og fin pyntegenstand.

Den er for tiden også en populær accessorie, og derfor er udvalget af smarte og lækre hårbøjler rigtig stort.

Shorts
Korte som halvlange bliver min bedste ven hele sommeren. De kan bruges til strandturen, til picnic i en park eller i sommerhuset, og ikke mindst til fest.

Da shorts godt kan virke maskuline, er det vigtigt, at du til en fest husker at kombinere dem med et par højhælede sko og en feminin bluse.

Stråhat
Den fjerde og sidste ting jeg ikke har kunnet undvære, er en ting til at skygge for solen, og beskytte mit hår med. Her kan du binde et stort farverigt tørklæde om hovedet, eller bruge en stor stråhat. Hvis du vil gøre din stråhat ekstra fin og personlig, kan du binde et tørklæde rundt om.
ANNONCE
Del

Seneste nyt