Aniston

Must-haves til garderoben i vinterhalvåret

Der er ingen tvivl om, at det er blevet køligere vejr, og de smukke og farverige efterårsblade daler ned og lægger sig i de små vandpytter. 

Det kan være en oplagt tid at få kigget på tøjskabet. Garderoben trænger måske til en opdatering, eller du mangler nogle must-haves. Hvad du skal hænge på bøjlerne, kan du få inspiration til herunder, hvis du læser med her.

Til de regnfulde dage

Efterårets regnbyger kan du nemt være klædt smart på til at gå ud i. Bliv stilfuldt og praktisk klædt på fra top til tå ved at gå på opdagelse i et hav af flot regntøj lige fra gule regnfrakker og -bukser til praktiske regndragter. Derudover kan du selvfølgelig tage paraplyen med dig.

Du kan fx også kigge efter en flot og waterproof backpack, så dine ting ikke bliver våde i regnvejret, når du cykler på arbejde eller går en tur gennem gaderne.

Når det bliver køligere vejr

Temperaturen falder, og måske oplever vi snart frost og måske endda sne. Vinterjakken eller -frakken er uden tvivl en essentiel del af vintergarderoben. Det kan være tid til at få fat på sådan en, hvis du gerne vil med på den nyeste mode eller ikke kan passe den fra sidste år længere. Eller måske vil du hellere hoppe i en snowsuit eller termodragt, som de seneste par år er blevet populære. 

Derudover kan du glæde dig til at finde varme og smukke striktrøjer frem. De mange flotte designs i bløde materialer må uden tvivl være et af goderne ved årstiden.
Det kan være en god idé med lag-på-lag, så du undgår at fryse, men samtidig kan tage lidt af, hvis du skulle gå hen og tænde radiatoren. Derfor kan du varme dig med et inderst lag af fx termoundertøj eller en undertrøje.

Gå årstiden i møde med et par lækre støvler

Træk et par varme og smarte støvler på. Enten med eller uden for. Tag et par hyggelige og måske endda hjemmestrikkede strømper på indenunder. Så fryser du i hvert fald ikke fødderne.

Lune og stilfulde accessories er altid en sikker vinder

Det er let at blive forelsket i det store udvalg af accessories, som hører sig årstiden til. Varme handsker, huer og halstørklæder kan både være med til at holde på varmen såvel som at give dig prikken over i’et til dit outfit.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce