Aniston

Must-haves til den kommende mor

Aniston.dk har testet de økologiske mommy-produkter fra Erbaviva.

Strækmærker (overalt) og trætte, ømme ben hører da graviditeten til. Eller gør det? 

Når man er gravid, er der meget, man skal have i tankerne. Hvad skal barnet hedde? Har jeg husket at drikke rigeligt med økologisk mælk, så baby får nok kalk? Og hvordan mon baby har det i maven i det hele taget?

Men det er altså også vigtigt at skænke sig selv en tanke en gang i mellem. Og sørge for, at man også selv har det godt og trives - selvom maven vokser ud af proportioner.

Aniston.dk har testet californiske Erbavivas Mommy-produkter, der kan give velvære til enhver kommende mor.

ANNONCE
Must-haves til den kommende mor
Strækmærker gå væk!
Strækmærker er skræmmende. Og man gruer for, at de vil bliver for evigt, hvis de først sætter sig.

Erbavivas Stretch Mark Cream afhjælper og lindrer strækmærker (som navnet måske afslører). Cremen smøres ganske enkelt på maven og evt. på bryster og lår, som jo er de udsatte steder, når kroppen vokser under graviditeten.

Den økologiske strækmærke-creme fra Erbaviva tilfører optimal fugt til din hud og er baseret på rene og økologiske olier. Cremen er virkeligt nem at massere ud på maven, og den dufter dejligt rent og naturligt.

Erbaviva anbefaler, at man bruger cremen om morgenen og deres strækmærke-olie om aftenen, hvis man er bange for de stygge strækmærker.

Og... jeg har brugt cremen i en måneds tid, hvor maven er vokset virkeligt meget, og har endnu ikke set et strækmærke...

Skøn og effektiv fodpleje
ANNONCE
Must-haves til den kommende mor
De fleste gravide oplever trætte ben og fødder, og det eneste råd, man støder på, er, at man skal tage benene op. Fint nok, men det er altså lidt vanskeligt at sidde med benene oppe hele tiden! (Kæresten bliver måske en smule træt af en, hvis det skal stå på i månedsvis?!)

Erbavivas Refreshing Organic Foot Balm er kreeret til at afhjælpe de trætte ben og fødder, som de fleste stifter bekendtskab med i løbet af graviditeten.

Den forfriskende fodbalsam indeholder æteriske olier, som dufter dejligt og afhjælper hævede fødder med ingefær, cypres og lavendel.

Balsamen er nem at bruge. Det er bare at tage den ønskede mængde, køre den i hænderne, til den er varm og så smøre den ud på fødder, ankler og ben.

Og cremen er faktisk så skøn, at man har lyst til at smøre hele kroppen ind i den for, at man skal føle velværen på hele kroppen og ikke bare på den nederste del!

I Danmark kan du blandt andet købe Erbaviva her

Om Erbaviva
Californiske Erbaviva blev stiftet i 1996, hvor de lagde ud med at lave økologiske produkter til nyfødte. Siden er der kommet adskillige nye produkter på markedet, så både den kommende mor, baby og resten af familien kan få glæde af de økologiske produkter, der er baseret på blandt andet aromaterapi.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce