Aniston

Musikkens dag

En hel dag fuld af musik og humanitær hjælp

Torsdag den 23. april går hundredvis af landets konservatoriestuderende på gaden, og spiller omkring 200 nyskabende og iøjnefaldende koncerter i hele Danmark, mens de samler ind til musikalsk humanitær hjælp i samarbejde med Dansk Røde Kors.
Musikkens dag
I og omkring de fem konservatoriebyer, Aalborg, Århus, Esbjerg, Odense og København, vil de studerende byde på en lang række spændende og medrivende koncertoplevelser uden for de vante rammer. På denne dag omdannes for eksempel banegårde, virksomheder, institutioner, toge, busser, fængsler, biblioteker og offentlige pladser til scener for kvalitetsmusikken.

Musikalsk humanitær hjælp
De konservatoriestuderende bruger den lange række af koncerter til at samle penge ind til musikalsk humanitær hjælp. De indsamlede midler går ubeskåret til projekter, der giver musik og livsglæde for børn og unge i tredjeverdenslande. Støtten bruges blandt andet til musikundervisning, opbygning af musikskoler, musikoplevelser og indkøb af instrumenter, og det prioriteres højt at involvere lokale musikere, undervisere og instrumentforhandlere i udførelsen af projekterne. 

  Fakta om Musikkens Dag

Der er seks danske konservatorier. Et i Aalborg, Århus, Esbjerg, Odense, og to i København. Studerende fra alle landets konservatorier medvirker i Musikkens Dag. Der forventes omkring 200 forskellige koncerter og events i løbet af Musikkens Dag.

http://musikkensdag.dk/ findes et landsdækkende koncertprogram, der opdateres løbende frem mod selve dagen.

Virksomheder og institutioner kan støtte projektet ved at booke en koncert på www.musikkensdag.dk

Under alle offentlige koncerter vil de studerende medbringe indsamlingsbøsser, så publikum kan bidrage til den gode sag.

Som privatperson kan man bidrage med 50 kr. til velgørenhedsarbejdet ved at sende en SMS med teksten "MUSIKKEN" til nummeret 1231.


 
ANNONCE
Del

Seneste nyt