Aniston

Munthe plus Simonsen?

Designerduoen afbryder samarbejdet

Det danske designerpar, Munthe plus Simonsen bliver nu til Munthe minus Simonsen. Pigerne har hver især valgt at gå hver til sit, hvorfor Naja Munthe har købt Karen Simonsen ud.

Desværre bliver Munthe plus Simonsen-tilhængere nu nødt til at sige farvel til det berømte danske tøjmærke. Pigerne, Naja Munthe og Karen Simonsen har bag sig et samarbejde på 15 år. I denne periode siges det, at der både har været gode, men i den grad også dårlige tider, så på sin vis er det måske godt nok at tingene er endt som de er.

Munthe og Simonsen skulle, i 2006, efter sigende, have stået i nogle alvorlige økonomiske vanskeligheder, som de i løbet af årene indtil nu, desværre ikke har haft så stort et held med at vende.

På den anden side kan Munthe plus Simonsen-tilhængere også glæde sig over bruddet mellem designerne, da både Munthe og Simonsen har planer om at fortsætte med at designe tøj - dog bare hver for sig.

Simonsen, som er sprunget fra firmaet, har i sinde at lancere sig eget brand - denne nye tøjlinie vil blive lanceret i Karen Simonsens eget navn og vil blive offentliggjort sidst på året.

Munthe vil selvfølgelig også forsætte med at designe.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce