Aniston

MRJ Hands-free bags

Til festival, til byture, til koncert, til modeuge ...

Butterfly Box håndfri taske fra MRJ, som netop nu besøger modeugen i København. - MRJ Hands-free bags Butterfly Box håndfri taske fra MRJ, som netop nu besøger modeugen i København.
Kender du det, at du er af sted på shopping, hvor du slæber rundt på poser, og hvor det så bare er drøn irriterende også at skulle slæbe en taske?

Og når du så skal bruge dit dankort, så skal du grave helt ned i dybet af tasken, hvor du til sidst får helt sved på panden, fordi du slæber og ikke kan finde dit kort!

Her ville en god gammeldags bæltetaske gøre underværker. Men faktisk behøver en taske jo hverken at være noget, der hænger om maven eller på skulderen. Den kan også være en del af outfittet.

Og netop den tanke har den up-coming designer Josephine Raffaello Magno tænkt og gennemtænkt, hvilket er endt ud i en række både cool og revolutionerende taskedesigns, som holder hænderne fri, og som samtidig ser rigtig lækre ud.

Revolutionerende taskedesign
Josephine Raffaella Magno er designeren bag en ny række håndfrie tasker, som man kan bære som vest, og som kombinerer et fashion item med masser af funktionalitet.

Taskerne fra MRJ, som Josephine Raffaella Magnos brand hedder, udspringer således af et helt konkret problem, som mange af os kvinder oplever på både daglig og ugentlig basis: At undgå bekymringer for, hvor man stiller sin taske.
ANNONCE
Rocker Gun Holster fra MRJ - MRJ Hands-free bags Rocker Gun Holster fra MRJ
Og herudover må man jo sige, at der er mange fordele ved ikke at rende rundt med en håndtaske på armen eller skulderen i rigtig mange situationer. Der nævnes i flæng: På shoppingturen, til koncerten, på festivallen, i byen ... you name it!

MRJ indtager verden - og Danmark
Josephine Raffaella Magno har netop sendt sin første kollektion af håndfrie tasker på markedet, og man må sige, at de er både flotte, praktiske og virkeligt lækre at røre ved, fordi de er udført i det blødeste italienske læder, denim og genbrugsmaterialer.

Sangerinden Anastacia er allerede vild med MRJ's håndfrie tasker. Danskerne skal også nok blive det, når MRJ snart ruller ud i de danske butikker.*** VIND EN BUTTERFLY BOX FRA MRJ ***
I anledningen af modeugen i København udlodder Aniston.dk i samarbejde med MRJ en af de fantastiske, fine og lækre håndfrie tasker, som er designet af Josephine Raffaella Magno.

Du skal blot svare på nedenstående spørgsmål og huske kontaktinfo, så deltager du i lodtrækningen om en smuk Butterfly Box fra MRJ.Konkurrencen slutter den 10. februar, og vinderen får direkte besked.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce