Aniston

Mr. Right

Hvorfor er det forkert at ville have Mr. Right?

Selv hvis den perfekte mand eksisterer, er han så den rigtige for dig? Er vi kvinder blevet for kræsne? Har vi for mange krav til hvordan fyren skal se ud og hvordan han skal opføre sig? Hvad, hvis daten ikke er den store romance?
Mr. Right
Askepot skulle have været smidt i fængsel for forbrydelse mod kvindeligheden. Ikke alene kasserede hun den perfekte glassko som de fleste af os ville ofre en måneds løn for, men hun overbeviste os også om, at ved stort set ikke at lave noget - kun prøve sko - så vil prinsen på den hvide hest komme og hente os og det vil have en happy ending.

Ved at være vokset op med dette eventyr, er det ikke noget under at mange af os tror at prinsen er derude. Mange kvinder tror, der kun er en "Mr. Perfect" for dem. De kvinder laver tjeklister med de egenskaber som fyren skal have. Hvis han ikke lever op til det, bliver han kasseret med det samme.

Men hvorfor skulle vi ikke have det bedste? Efter økonomisk uafhængighed og ændret indstilling til dette betyder det at vi ikke længere er nødt til at slå os ned sammen med den første og bedste fyr, der inviterer os ud.

Men der er selvfølgelig også en bagside ved at være kræsen, når det gælder fyre. Det er godt at have en vis standard, men mange gange har det ikke noget at gøre med fyren, men selve forholdet.

Hvis du ikke er glad for din fyr - eller du har problemer med at møde "Mr. Right", så er det måske tid til at genoverveje de egenskaber og i stedet gå efter de kendetegn, der skaber et langvarigt forhold fyldt med kærlighed frem for et erotisk kort forhold.

Vil den lækre charmetrold samle dine brugte papirlommetørklæder op, når du er syg to år efter?

Ved at genoverveje, hvem der udgøre et godt potentielt kærestemateriale vil antallet af dates også forøges. Mens amerikanske kvinder vil gå ud med en fyr bare for at have en sjov aften, så forlanger vi danskere at han stort set er potentiel ægtefælle, før vi overhovedet har haft middag med ham.

Gør lige som vores amerikanske søstre og sig "ja" næste gang den perfekte, attraktive fyr (der dog har en lidt suspekt smag, hvad gælder skjorter) inviterer dig ud.

Hvad nu hvis daten ikke er den store romance? Ja, så kunne han jo blive din ven. Måske har han nogle søde venner. Du kunne også anbefale ham til dine veninder. Bare fordi han ikke er perfekt for dig, betyder det ikke, at han ikke er det for en af dine veninder. Desuden kunne det jo være, at du ender med at kunne lide hans skjorter - specielt når du står ved siden af ham ved alteret!
ANNONCE
Del

Seneste nyt