Aniston

Mr. and Mrs. Smith

Vi har efterhånden ventet længe, nu er de to smækre stjerner endelig at finde på det danske filmlærred

9 ud af 6 stjerner
Allerede under indspilningen af denne film, skabte den stor røre i andedammen, for det er da ikke muligt for to så lækre stjerner at spille sammen, uden resten af verdnen absolut skal pådutte dem en masse rygter. Men når man nu har ventet så længde, har filmen så været ventetiden og al omtalen værd?
ANNONCE
Mr. and Mrs. Smith
Plottet

Et forstadsægtepar, som lever en almindelig og kedelig hverdag, de tror de kender hinanden, men det gør de ikke helt alligevel, de er nemlig begge to lejemordere af højeste rang inden for hver deres organisation. De bliver ved et uheld sat på den samme opgave, og må derefter slå den anden lejemorder ihjel, da den grumme sandhed går op for dem.

Hvad elsker de højest, deres partner eller jobbet? Er de villige til at dræbe deres ægteskab? Angelina Jolie og Brad Pitt i en vild actionkomedie, kan det blive meget bedre...

Filmen

De lever med hver deres hemmelighed om deres egentlige job overfor hinanden, de myrder i skjul og hast, de har gemmesteder rundt omkring i deres forstadsvilla til alle deres våben, og de er yderst professionelle i deres arbejde. Hr. og Fru Smith sparker virkelig røv, så det vil noget.
ANNONCE
Mr. and Mrs. Smith
Kampscenerne i filmen er rigtigt gode, både Pitt og Jolie har en del slåskampe i bagagen fra tidligere film, men sammen er de bare utroligt gode og rigtigt sjove.

Der ligger hele tiden en humoristisk undertone i filmen i forbindelse med ægteskabelige problemer, som de fleste par kender til, men der er trods alt forskel på at få lyst til at give kæresten en på tuden og så til at skyde på hinanden, køre hinanden ned og forsøg på at springe hinanden i luften.

Små uheld bliver til større uheld, kærligheden bliver afløst af tvivl og vrede, og forsmåede koner og ægtemænd med forstand på mord er en festlig coktail.

Den er sjov, der er godt gang i filmen hele tiden, man keder sig bestemt ikke som publikum og den er både for piger og drenge, der kan lide hårdtslående action.

Drenge, hvis kæresten ikke er helt med på, at næste gang i skal i biografen, så står den på action (selvom kodeordet for de fleste piger er Brad Pitt), så fortæl hende, at det er en historie om kærlighed, for handlingerne foregår omkring emnerne kærlighed og bitterhed, selvom historien er godt gemt under en hel del voldelig adfærd.

Slutningen er en smule vag, men ellers er resten af filmen god underholdning, Brad Pitt og Angelina Jolie er virkelig gode som forstadsparret, der har mere end bare et par små skeletter i skabet...

Links

Vil du vide mere om filmen eller bestille dine billetter allerede nu, er muligheden her:

Den officielle hjemmeside

Mr. & Mrs. Smith på Imdb

Bestil billetter hos Nordisk Film
ANNONCE
Del

Seneste nyt