Aniston

Movember-kop

Drik en moustache

Movember-kop
Trænger du til en sund kop overskæg?

November er, som du sikkert ved, Movember.

Og i anledningen af denne måned, hvor der sættes fokus på prostatakræft, har den danske designduo NORM og designfirmaet Menu valgt også at give overskægget en revival.

De to brands har nemlig lanceret en limited edition Movemberkop, der giver alle mulighed for at afprøve overskægslooket og samtidigt støtte kampen mod prostatakræft.  

A Healthy Approach to Design
NORM og Menu har gennem længere tid arbejdet ud fra sloganet ”A Healthy Approach to Design”. Men i denne måned er de to parter helt konkrette mht. deres slogan og har altså skabt en limited edition overskægskop, som er virkeligt sjov og cool.

Og når du køber den, støtter du Movember, fordi hele beløbet går ubeskåret til kampen mod prostatakræft.


Kopperne, som er termokopper, fra Norm og Menu kan købes hos Cleaver's Meat Market i Torvehallerne i København samt i butikken MUD på Østerbrogade i København og koster 199,95 kr. for 2 stk.
ANNONCE
Se mere om Movember på movember.com

Movember i korte træk: Mænd kunne oprette en profil på movember.com, starte glatbarberet den 1. november, gro et overskæg hele måneden og få sin famille, venner og bekendte til at donere penge til sit overskæg. Pengene, der doneres, går til en global forsknings- og handlingsplan inden for prostatakræft, som er den alvorligste og mest udbredte kræftform blandt danske mænd.

Movember blev startet af en gruppe venner i Australien i 2003, men har hurtig vokset sig stor med officielle kampagner i bl.a. England, Irland, USA, Canada, New Zealand, Spanien, Sydafrika, Finland, Holland og Tjekkiet. Alene sidste år deltog mere end 447.000 mennesker på verdensplan, og de indsamlede over 55 millioner €.

Movember er en sammentrækning af ordet mo (australsk slang for overskæg) og november.

Hvert år i november beder Movember mænd over hele verden om at anlægge overskæg for at skabe opmærksomhed om mænds sundhed og indsamle vigtige midler til formålet.  

På verdensplan har Movember ambassadører som Kylie Minogue, Hulk Hogan, Muse, Ruud Gullit m.fl.

På verdensplan har mere end 1 million mennesker deltaget i Movember.

Siden 2003 har Movember indsamlet 120 mio. Euro (922 mio. DKK.) til kampen mod prostatakræft.

Pengene går til Movembers Global Action Plan (GAP), hvis mål er at accelerere forskningen i prostatakræft gennem et globalt forskningssamarbejde.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce