Aniston

Mount Blanc

Nu med toiletter

Alle kender udtrykket: "Når man skal, så skal man", men nogle gange befinder man sig bare et sted, hvor man ikke lige kan lade vandet, men det har en fransk borgmester nu forsøgt at afhjælpe.
Mount Blanc
For et stykke tid siden kunne man læse i landets aviser, at grunden til at folk ikke kunne lide at løbe i naturen, simpelthen skyldtes mangel på toiletfaciliteter. Kort sagt, så ville folk ikke løbe i skoven for tænk nu hvis de lige pludselige skulle tisse?!
 
Efterfølgende har der så været en del debat om man skulle lave toiletter i skovene... Men hvad er der blevet af at gå om bag et træ?!
 
I Frankrig har de åbenbart lidt det samme "problem", for på Frankrigs højeste bjerg Mount Blanc er der nu opsat to toiletter. Der er ca. 30.000 der når toppen af Mount Blanc hvert år; og den lokale borgmester Jean-Marc Peillex har udtalt: "Det var meget tiltrængt. Vores smukke hvide bjergtop var fyldt med gule og brune pletter sommeren over."
 
De to toiletter befinder sig nu 4,18 km over havets overflade. En helikopter vil blive brugt til at tømme de to toiletter hver dag i højsæsonen.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE