Aniston

Morzilla

Når mor blander sig

At skulle indgå i ægteskab er jo en lykkelig begivenhed. Og forventningens glæde beskrives ofte som noget af det bedste. Man forbereder alt ned til mindste detalje, lige fra indbydelsernes udseende, borddækningen og blomsterne til valg af kirken, kjolen, ringen og hvad der ellers hører sig til.

ANNONCE
Morzilla
Men det hænder, at tingene ikke går helt, som man troede. De berygtede "Bridezillas" kan gøre livet ganske rædselsfuldt for den kommende gom, hjælpsomme venner, familien og arrangørerne. Hvem har ikke set adskillige afsnit af reality serien: "Bridezillas"?

Morzilla
Men, det er ikke altid brudens skyld. Også de lykkelige forældre kan have deres forventninger til, hvordan tingene skal være, til skræk og rædsel for det unge par, der bare ønsker sig en god og hyggelig fest.

Og det er ikke kun i USA, man ser sære ting. I Tyskland ved Leipzig måtte politiet rykke ud til et husspektakel. Naboen havde hørt voldsomme skrig og lyden af smadrende møbler. 

Det var et interessant syn, der mødte politiet ved ankomsten. Den 21-årige brud og hendes 43-årige mor var i færd med at bombardere hinanden med vaser.

Er du en Bridezilla værdig?
Da politiet kom til bunds i skænderiets årsag, viste det sig, at moderen ikke havde været tilfreds med datterens valg af brudekjole og ring, og hun havde fortalt sin datter, at hendes smag var ganske forfærdelig. Guderne må vide, hvordan "Morzilla" opførte sig, dengang hun selv blev gift. Hun må i mindste fald have været en "Bridezilla" værdig.

Du kan selv tjekke, om du har potentiale til den knap så flatterende betegnelse her.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE