Aniston

Mor fortæl - Giv dine erindringer videre

En ny bog, som endnu ikke er skrevet ...

5 ud af 6 stjerner
Mor fortæl forhandles til vejl. udsalgspris på 179 kr. - Mor fortæl - Giv dine erindringer videre Mor fortæl forhandles til vejl. udsalgspris på 179 kr.
Har du nogensinde tænkt over, hvad din mor brugte sine lommepenge til, da hun var barn? Eller hvor tit hun egentlig var sammen med sine bedsteforældre dengang? Og er der en fra hendes barndom, som hun gerne ville møde igen som voksen?

Eller er det spørgsmål, som du gerne selv vil fortælle din egen datter eller søn om?

I den nye bog "Mor fortæl - Giv dine erindringer videre" har du mulighed for at få svarene fra din mor, eller du kan gå i krig med bogens mange spørgsmål og lave en dejligt personlig bog til dit eget barn.

Fortællinger, man ikke vil miste
Idéen til "Mor fortæl" fik Elma van Vliet, da hun troede, hun skulle miste sin mor og leve en fremtid uden hende og uden at vide særlig meget om alle de små ting, som havde optaget moderen eller været en del af hendes hverdag eller barndom.

Derfor lavede Elma van Vliet "Mor fortæl", der handler om alle de små ting i livet, som vi alle har en fortælling om - en fortælling, som er værd at fortælle og værd at høre. 

Bogen handler nemlig om alle de små ting i livet, alle minderne, de små historier og alle de historier, som man ellers ikke underholder med ved middagsselskabet.

Små historier og minder samlet ét sted
"Mor fortæl" er inddelt i kapitler med forskellige emner: Barndom og familie, Hverdagsliv, Ferietid, Kærester og kærlighed etc.

Det er derudover en rigtig fin, hardback bog med små sort/hvid billeder og god plads til at skrive sine egne små historier.

Der er desuden mulighed for at klæbe billeder ind i bogen, så der også er noget visuelt til alle de små historier og minder, der (over tid) skal fylde bogen op, inden den videregives til rette vedkommende.

Den fineste gave
Elma van Vliets bog er en virkeligt fin gave! Både en virkeligt fin gave, som man kan give til sin mor og dermed håbe at få retur i udfyldt stand. Men den er også en fin gave til ens eget barn!

Jeg er personligt gået i gang med at udfylde bogen med små historier til min søn - og hygger mig rigtig meget med den! Og fordi det tager nogen tid at udfylde bogen fra ende til anden, så håber jeg at være færdig med den, inden han flytter hjemmefra :)


"Mor fortæl" er den femte bog i Gads Forlags bestsellerserie, som omfatter Mormor fortæl nu, Farmor fortæl nu, Morfar fortæl nu og Farfar fortæl nu.


"Mor fortæl - Giv dine erindringer videre" er skrevet af Elma van Vliet og udgivet af Gads Forlag den 15. november 2012.
ANNONCE
Del

Seneste nyt