Aniston

Monster in Law

"She met the perfect man, then she met his mother"

8 ud af 6 stjerner
Hjælp! Vi frygter hende allesammen: heksen! I folkemunde bedre kendt som den forfærdelige svigermor, som ikke vil slippe tøjlerne fra sin søn, og som vil gøre alt for at være den eneste kvinde i sin søns liv.
Monster in Law
Robert Luketic har instrueret denne komedie: "Monster in law", som dog vil blive kaldt "Sviger-monster" her i Danmark. I hovedrollerne ses kendte Hollywood-navne såsom "Jennifer Lopez", "Jane Fonda", "Michael Vartan" og "Wanda Sykes".

Handling

Den smukke Charlotte har i årevis været på jagt efter den perfekte ægtemand - men uden held. Hun har næsten opgivet håbet om livet i tosomhed - lige indtil hun bogstavelig talt støder ind i manden, Kevin.

Kevin er lige den fyr, som Charlotte altid har drømt om at møde - han er charmerende, kærlig og succesrig.

Charlotte og Kevin forelsker sig hovedkulds i hinanden, og Charlottes lykke synes fuldendt, da Kevin frier til hende - lige indtil hun møder sin kommende svigermor, Viola. I modsætning til Kevin viser Viola sig hurtigt at være Charlottes værste mareridt.

Viola er netop - meget mod sin vilje - blevet fyret fra sit job som nyhedsoplæser på en større tv-station. Da hun møder Charlotte, bliver hun bange for at miste sin elskede søn, Kevin, og hun beslutter derfor, at hun vil være verdens værste svigermor og forsøge at skræmme Charlotte væk - med alle midler.

Sammen med sin husholderske, Ruby, lægger Viola alle mulige fælder for Charlotte i forsøget på at få hende til at løbe skrigende bort. Men Charlotte giver ikke op så let. Hun har absolut ikke tænkt sig at opgive Kevin. Så, snart smider hun fløjlshandskerne og går i kamp mod den besidderiske Viola - og det går ikke stille af sig.

Anmeldelse

Denne film er simpelthen hylende morsom og vidunderlig, bedre kan det ikke siges. Tårerne trillede ned af mine kinder af grin, da jeg så denne film. Aldrig har jeg moret mig så meget og så længe over en film, og selv flere timer efter at filmen er slut, sidder jeg stadig og skriger af grin.

Jane Fonda er perfekt i rollen som den sindssyge og forfærdelige svigermor, og for en gangs skyld er der en film med Jennifer Lopez, som er værd at se.

Bonus

Tag et kig på "Monster in Law" hjemmesiden. Her finder du masser af historier om svigerforældre, og så kan du læse "monster - n - law survival guide" og blive bedre til det med svigerforældre - og specielt svigermødre.

Så tag veninderne eller kæresten med i biografen og se denne sjove film. Det er dog nok en dårlig idè at tage svigermor med. Det kunne jo være, hun fik nogle gode idèer.

Premiere den 26. august 2005
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce