Aniston

Monopoly Revolution

Katjiiing! Aniston.dk har testet det nye Monopoly Revolution. Og gæt, hvem der vandt?

Monopoly Revolution
Når man er voksen, er det faktisk for sjældent, man får sat sig ned med familie eller venner for at spille et spil - altså et godt gammeldaws brætspil og ikke der der X-box-Playstation-halløj.

Hvorfor egentlig? For det er vel ikke kun forbeholdt børn at give den gas på en spilleplade? Det synes vi ikke!

Derfor har vi testet det helt nye familiespil Monopoly Revolution, der er velegnet til børn over 8 år - og voksne!!

Revolution på spillepladen
Monopoly Revolution er det helt nye brætspil i Monopoly-serien - nu med et helt nyt og revolutionerende design.

Brættet er nemlig delt op i fire transportzoner, der hver især har lyde og funktioner.

Og den nye spilenhed, som står i midten af pladen, spiller musik undervejs og fortæller dig desuden, hvad du skal gøre.

Hvis du hører 'Celebration', er du heldig, for så modtager du 2 millioner Monopoly-dollars! Men du kan også risikere at høre lyden af fængselsdøre, der smækker, og så skal du direkte i fængsel.

Let the games begin
Når to voksne, der ikke har spillet et brætspil i umindelige tider, sidder på hver deres side af bordet og med et helt nyt Monopoly-spil mellem sig på en grå efterårsaften, er der dømt spænding.

Men først skulle vi lige finde ud af, hvordan dette hersens nymodens spil egentlig fungerede. For det er ikke som at kaste sig over et klassisk Monopoly-spil.

Først og fremmest skal man på jagt efter batterier et sted i hjemmet. Men fjernbetjeningen til fjernsynet var heldigvis en ven i nøden, (Note: Køber du Monopoly Revolution, så husk også at købe batterier. Ellers bliver det en kedelig spilaften!!)

Dernæst brugte vi en halv time på at læse reglerne, som er blevet opdateret i den nye revolutionerende udgave.

Og endnu en halv time blev brugt på at undersøge, hvordan man bruger aggregatet, der skal stå i midten af spillepladen.

Men så kunne vi også gå i gang!!

Let the games begin - sådan rigtigt!
Når man først har læst brugsanvisningen, fået styr på den nymodens dims, der hjælper til at styre spillet, og har skaffet batterier, er Monopoly Revolution lige til at gå til. 

Det kan alt det, som et godt slag Matador eller Monopoly kan - nemlig at underholde og skabe små konflikter og hån undervejs.

Det er ganske enkelt skægt!

Og da vi havde lært at leve med, at vi ikke kunne stable penge en masse undervejs i spillet, blev det faktisk også meget skægt at sidde og lege med kreditkortet. Men vi savnede alligevel de mange pengesedler, der er en del af charmen ved en omgang Monopoly.

Det elektroniske slår dog den gode gammeldags facon ved at komme med små overraskelser undervejs. Når dimsen siger en bestemt lyd, kan en af spillerne nemlig blive overrasket med en god eller dårlig nyhed, og det skaber rigtig god stemning undervejs.

Så hvis du har slidt dit gamle Monopoly, trænger til lidt nyt eller mangler en underholdende gave, så kan Monopoly bestemt anbefales.

Og ja! Jeg vandt!

Monopoly Revolution henvender sig til alderen 8 +, kan spilles af to til seks personer, er produceret af Hasbro og har en vejledende udsalgspris på 449,95 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt