Aniston

Mød Oliver Bjerrehuus

Og støt en god sag samtidig

Kære Aniston-tøser. Det er sommer, det er sol, og vi elsker lækre mænd. Oliver Bjerrehuus er flere gange kåret som en super lækker mand, og jeg er enig. Så derfor får I nu et uimodståeligt tilbud. Dette års Langelandsfestival byder på så mange lækre ting, at I bare må tage afsted. Læs nu bare med her:

ANNONCE
Mød Oliver Bjerrehuus
Tag på Langelandsfestivalen den 28. juli - 4. august 2007, og støt breast Friends. De har nemlig indgået et samarbejde med Langelands-festivalen, for at sætte et endnu bedre fokus på brystkræften.

Dette sker for at indsamle penge til forskning i den farlige sygdom, som rammer mange danske kvinder årligt, en del med dødelig udgang. Denne stastistik kan vi sammen ændre.
 
Vind din billet allerede nu
Du har nu muligheden for at vinde en billet til festivalen og "Ude og Hjemmes" Cam'Otel for to voksne og to børn til en værdi af i alt kroner 5.680,-. Tjek Breast Friends for at deltage i konkurrencen.

Underholdning og faglighed
Den altid genkendelige lyserøde farve, som også kendetegner Breast Friends kampagnen, vil lyse kraftigt op på dette års langelandsfestival. Du vil blandt andet kunne opleve 500 frivillige i lyserøde t-shirts og dansere klædt i lyserødt på scenerne, samt en masse andre spændende aktiviteter som Breast Friends byder på.

Er du til "Vild med dans", kan du få en svingom/danseundervisning af Sofie Dalsgaard fra programmet. Derefter kan du få serveret en lækker, lyserød smoothie af den super lækre model, Oliver Bjerrehuus, eller designer, Charlotte Sparre. Som toppen på kransekagen tilbydes der massage, og alle indtægter fra de her aktiviteter, går ubeskåret til den vigtige sag - brystkræft!

De faglige indslag skal der også være plads til. Der vil denne gang være en række aktiviteter som blandt andet et interview med en ekspert fra de danske brystlægers faglige selskab.
ANNONCE
Mød Oliver Bjerrehuus
Allan K. Pedersen, indehaver af festivalen siger om samarbejdet: "Det var en let beslutning at indlede samarbejdet med Breast Friends. Brystkræft er en alvorlig sygdom, som hvert år rammer 4.000 danske kvinder og deres familier. Derfor vil vi selvfølgelig gøre alt for at bidrage til at få udryddet brystkræft som en sygdom, man dør af."

Hold øje
Hop ind på Breast Friends hjemmeside allerede nu, og tilmeld dig som ven. Så får du løbende informationer om deres events og anden relevant information.

Ydermere bliver der udloddet flere adgangs- og campbilletter til dette års Langelandsfestival!

Jeg er allerede en Breast Friend. Vil du ikke være deres nye ven?

Fakta om brystkræft
 • Brystkræft rammer ca. en ud af ti danske kvinder og er dermed den hyppigste kræftsygdom blandt danske kvinder.

 • Hvert år får ca. 4.000 danskere konstateret brystkræft. Det svarer til 20 % af alle kræfttilfælde blandt danske kvinder.

 • Danmark er sammen med resten af Europa, USA og Canada blandt de lande i verden, der har den højeste hyppighed af brystkræft.

 • I Danmark har antallet af brystkræfttilfælde været stigende siden midten af 1960'erne.

 •  

  Fakta om Breast Friends
 • Breast Friends er en brystkræftkampagne initieret af medicinalvirksomheden Roche. Formålet med kampagnen er at skabe øget opmærksomhed omkring brystkræft og indsamle penge til forskning i forebyggelse og behandling af sygdommen.

 • I marts 2007 støttede den danske racerkører, Tom Kristensen, kampagnen ved at køre med Breast Friends logo på sin køredragt og hjelm under Sebring-løbet i USA. En reproduktion af hjelmen og køredragten blev bortauktioneret og indbragte 37.000 kroner.

ANNONCE
Mød Oliver Bjerrehuus
I februar 2007 besøgte mere end 50.000 den internationale Breast Friends fotoudstilling i Magasin, som var startskuddet til en fotostafet, hvor en række kendte danskere skal tage et billede, som viser, hvad brystkræft betyder for dem.

 • I oktober 2006 spillede F.C. København i lyserøde trøjer for at støtte den gode sag. På den efterfølgende auktion indbragte trøjerne 425.000 kroner til den gode sag.

 •  
  Fakta om Langelandsfestivalen
 • Den 17. udgave af Langelandsfestivalen afholdes fra den 28. juli til den 4. august 2007.

 • På Langelandsfestivalen samles tre generationer i en uge om musikoplevelser og hygge i smukke naturomgivelser.

 • Det 25.000 m2 store Børneland er fuld af aktiviteter for de 10.000 børn, som hvert år besøger festivalen sammen med deres familier.


 • Ses vi på Langelandsfestivalen?
ANNONCE
Del

Seneste nyt