Aniston

Modeuge i Københavns Lufthavn

Fashion-lounge i lufthavnen med danske modeikoner.

En af Danmarks helt store inspirationskilder, når det gælder både mode, forretning og verdenssyn, Christian Stadil, viser sit bud på god stil i Københavns Lufthavn. - Modeuge i Københavns Lufthavn En af Danmarks helt store inspirationskilder, når det gælder både mode, forretning og verdenssyn, Christian Stadil, viser sit bud på god stil i Københavns Lufthavn.
Den københavnske modeuge er lige om hjørnet, og scenen for denne vil bl.a. være Københavns Rådhus, Børsen og Det Kongelige Teater. 

Men mens modeugens mange shows er for de få udvalgte, så er den helt nye fashion lounge "Fashion Your Way" i Københavns Lufthavn for alle.

Fashion loungen i lufthavnen åbner i dag og hele seks danske modeikoner har bidraget.

Fashion Your Way
I "Fashion Your Way"-loungen vil der op til og under modeugen skiftevis blive udstillet inspiration fra lufthavnens butikker af seks danske modeikoner.

De seks udvalgte ikoner er sangerinden Aura Dione, Hummel-direktør Christian Stadil, Silas Adler fra Soulland, Wackerhaus' Trine Wackerhausen, Euromans Frederik Lentz Andersen og Elles Cecilie Christiansen.

Udover modeinspiration vil der være både lækre cocktails og kanapeer i loungen.


Fashion Your Way-loungen ligger ved den store Tax-Free Shop i Copenhagen Airport og er åben fra den 22. januar til den 3. marts 2013.
Se mere på Københavns Lufthavns hjemmeside.
ANNONCE
Seje Trine Wackerhausen viser allerede fra i dag sin stil i lufthavnen. - Modeuge i Københavns Lufthavn Seje Trine Wackerhausen viser allerede fra i dag sin stil i lufthavnen.
Stjæl stilen fra seks velklædte modeikoner i Københavns Lufthavn

Udstillere i uge 4-5
Trine Wackerhausen, designer og ejer af Wackerhaus: Trine Wacherhausen er kvinden bag tøjbrandet Wackerhaus, der hvert år præsenterer to nye dametøjskollektioner baseret på nye feminine udtryk, sartorial power og et strejf af maskulinitet. Wackerhaus’ design er en forening af ekspressive udskæringer og detaljer og slanke og tidløse silhuetter – altid med fokus på et innovativt udvalg af kvalitetsmaterialer og moderne tekstiler.

Silas Adler, designeren bag Soulland: I 2002 grundlagde Silas Adler det danske tøjbrand til mænd Soulland, der er et af de brands, som mange holder skarpt øje med ved modeugen. Til at begynde med bestod designlinjen af t-shirts med print målrettet de københavnske skatere, men i dag er Soulland vokset til at være et verdenskendt, klassisk modebrand til mænd med fokus på æstetisk Skandinavisk håndværk. I 2012 vandt Silas Adler prisen ‘Designer of the Year’ at DANSK Fashion Awards.

Udstillere i uge 6-7
Frederik Lentz Andersen, moderedaktør på Euroman: Som moderedaktør er det Frederik Lentz Andersens primære opgave at være med på de nyeste trends og tendenser for mode og stil i Euroman. Magasinet Euroman har med sine 20 år på bladhylderne bidraget til indholdet og stilretningen i tusindvis af danske mænds garderober.

Cecilie Christiansen, chefredaktør på ELLE: Som chefredaktør på modemagasinet ELLE ved Cecilie Christiansen om nogen, hvad der rører sig i modebranchen og på catwalken. Som redaktør på det eneste internationale modemagasin i Danmark er Cecilie altid opdateret på de nyeste tendenser til stor inspiration for de danske kvinder. Cecilie har været chefredaktør på ELLE siden 2008.

Udstillere i uge 8-9
Aura Dione, sangerinde: Siden Auras debutalbum 'Columbine' udkom i 2008, har hun optrådt med stor succes i både hjemland og udland, og langt de fleste kender hendes tre hits 'Geronimo', 'Friends' og 'In Love With The World'. Aura er svær at proppe ned i en enkelt kasse, da hendes referencer er uendelige. Hun er på mange måder unik i dansk sammenhæng i sin kompromisløse blanding af alt muligt som popomkvæd, backbeats, stille ballader, storladne strygerarrangementer, smægtende korsang og ny folk. Det hele mikses med et twist og et uimodståeligt kreativt overskud.

Christian Stadil, direktør og ejer af Hummel A/S: Christian Stadil har været direktør og virksomhedsejer af tøjbrandet Hummel siden 2000. Han har udgivet en stribe bøger om forretningsfilosofi og kreativitet, som fx ”Company Karma”, ”Personlig Karma – det er aldrig for sent at blive den du troede du skulle være” og ”I bad med Picasso – sådan bliver du kreativ”. Derudover holder Christian foredrag internationalt om ledelse, branding, kreativitet, innovation og selvudvikling, bl.a. med udgangspunkt i sin forretningsfilosofi ”Company Karma”.
ANNONCE
Del

Seneste nyt