Aniston

Modetendenser dette forår

Buksedragten har fået sit comeback, og kan fås i alle farver og mønstre.

Så er det jeg siger, hvad er en kvindes klædeskab uden en buksedragt? I dette forår er det den vigtigste beklædning, hvis du da vil være med på noderne. Du skal helst vælge en i jersey eller silke, da den falder smukt på kroppen.
Modetendenser dette forår
En anden meget vigtig tendens dette forår er tørklædet. Tørklædet er det vigtigste tilbehør. Her kan man bruge alle farver mønstre og størrelser. Du kan sætte tørklædet, som du lyster, bare du har et. 

Da hippie looket har fået sin renæssance er de lange kjoler et must. Allerhelst gulvlange kjoler og meget gerne sammen med et tørklæde. Den skønne og sjove trompet buks og tunikaen må du også bare eje. 

Striber og atter striber er fremme igen. Både sorte og hvide samt lidt sailor tendens. Men det er ikke kun striber, der er in. Tern er også et hit, som fås både på skjorter, kjoler, tørklæder og sneakers. 

Leggins må være kommet for at blive. De er også den store trend dette forår, men ikke kun sorte og bomuld. Vælg dem i alle farver, meget gerne skinnende og også i denim. 

Ej at forglemme herrestilen. Vi kan også kalde den tomboy (drenge pige). Dette ord dækker bedre, da det er tilladt at låne fra kæresten. Blazeren er nok mest hot, men også meget gerne vest, hvid skjorte og slips.  

De høje hæle kommer i fokus med kinahæl og plateau, men du kan også stadig tage sneakers og ballerinaerne på.  
 

Farverne der er de hotteste lige nu er pink, koral, orange, rubin og syren ala' bubbelgum. Andre 'must have' farver er grøn, metalic og nude. 

Så er det bare at tage på shopping tur. Så du er klar til at gå det skønne lyse forår i møde. Men husk at gå i genbrugsbutikkerne først og se hvad de har. Så sparer du penge og skåner miljøet.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce