Aniston

Modeskaberen John Galliano

En Fønix fugls genopstandelse.

Modeskaberen John Galliano
Modeskaberen John Galliano skabte (jordskælvslignende) rystelser, da han i foråret erklærerede sin kærlighed til Hitler og tilføjede nogle ubehagelige udtalelser på en cafe i Paris. 

Den omtalte historie om modeskaberen John Galliano, som har været forsidestof på alverdens aviser og lammet det meste af (mode-)verdenen får her til efteråret sin juridiske ende.

I mellemtiden holder modeverden og dens tilhængere vejret i spænding, og vi venter på eventyrets fortsættelse. 

Britisk modeskaber med fransk elegance
John Galliano er modeskaberen med evnen til at se og skabe det, ingen andre kunne se, og som kun få kunne forstå. En modeskaber, som har skrevet (mode-)historie i flere sammenhæng, og som var elsket, beundret og tilbedt, men som nu dømmes af utallige mennesker verden over.  

 Rygtet siger, at John Galliano (som mange andre små uskyldige børn) tilbragte de første seks år af sit liv i et sanseløst eventyrland. Men for ham, var det et miljø, som tændte flammen, kærligheden eller begæret til tekstiler, design og mode i en tidlig alder.
ANNONCE
En rejse fra Gibraltar og derfra videre til London og til Paris
I 1984 blev navnet John Galliano navnet blev for første gang en del af modens verden, i form af hans eget mærke (John Galliano, red.) Primært med den dristige genopfindelse af romantiske temaer, delikat, flot skræddersyet tøj som varemærker og skabelsen af vor tids særprægede modeikoner.

Siden hen har den britiske modeskaber kunne tilføje titlerne som chefdesigner af franske haute couture modehuse som Givenchy (Juli 1995 til Oktober 1996) og Christian Dior (Oktober 1996 til Marts 2011) med sin ekstraordinær kreativitet, et billede af en verden, som ingen andre kunne se og et øje for design og scene/catwalk-kunst, som ingen andre kunne skabe.
ANNONCE
The Circus show, med karruseller, konfetti og alt, hvad ordet cirkus indebærer! (Part 1!)
Et modeshow med herrekollektionen med Charlie Chaplin inspiration:
Eventyret må gå sin gang og (som bekendt) rejser fugl Fønix sig altid fra sin aske igen. Fugl Fønix , som (i dette tilfælde er en uundværlig og enestående modeskaber) vil være et stort tab for (mode-)verden, hvis han ikke genopstår fra asken. Ja, man skal bare have troen på, at eventyret findes!

Alle modeskabere lever i hver deres kreative verden og indvier os (dødelige modenørder) i hver deres enestående (mode-)verdener.

De skaber enestående kollektioner, som vi elsker, bærer med stolthed og tilbeder. Lad kærligheden bestå, og følg den modeskaber, du altid har gjort (trods modgang).

De mest betydningsfulde kærlighedserklæringer, der findes er trods alt ”i medgang og modgang” og til ”døden os skiller”, så har man ”viet” sig til sin kærlighed, så fortrænger man ikke det eventyr, man så elskede så højt.

Man tilgiver og beder til, at fugl Fønix genopstår fra aksen og fuldender eventyret (i hvert fald når det gælder mode).


 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce