Aniston

Modeskaberen John Galliano gør comeback

John Galliano skal designe for Oscar De la Renta.

Modeskaberen John Galliano gør comeback
Rygterne om den outrere modeskabers comeback har været mange, siden hans dramatiske exit fra modeverdenen i 2011, men hans faktiske comeback har været længe undervejs.

Efter et møde med Anna Wintour (amerikansk Vogues Chefredaktør) under den franske modeuge i Paris og sammenkobling med Kate Moss' bryllup i 2012, hvor han designede hendes brudekjole, ser det dog ud til, at John Galliano er på vej tilbage i modeverdenens inderste kredse igen - nu i samarbejde med den ikoniske designer Oscar de la Renta.

Oscar De La Renta bekræftede i hvert fald overfor Vogue.com for blot to dage siden, at designeren John Galliano har fået et midlertidigt job hos ham.

John Galliano har i de seneste år været en af modeverdenens mest omdiskuterede personligheder. Men historien om modeskaberen, hvis enestående og kreative talent altid har været uden sammenligning og uden spørgsmålstegn, ser heldigvis ikke ud til at ende her. 

Med jobbet hos Oscar de la Renta ser eventyret nærmere ud til at fortsætte. Kun tiden vil vise os, hvor eventyret fører hen.
ANNONCE
Del

Seneste nyt