Aniston

Modern Family sæson 1

Den lidt for moderne og lidt for forkvaklede familie kan nu opleves på DVD.

Modern Family sæson 1
Du har måske fulgt den første sæson af "Modern Family" på tv. Serien om den noget underlige familie blev nemlig vist på TV 2 fra juli sidste år.

Og den moderne familie, vi følger i serien, er faktisk ikke så ualmindelig for vor tid, når det kommer til stykket. For det er en vaskeægte moderne familie, hvor familiemønstret ikke er helt enkelt, og hvor den nye mor er på alder med datteren, og bedstemor er en super hot kvinde med tatoos, som hun ikke er bleg for at fortælle barnebarnet om...

Det er sammensat på kryds og tværs med alle de forviklinger og konflikter, der følger med, når man er en moderne familie.

Al Bundys nye, underlige familie
Måske er det også netop på grund af dette, at "Modern Family" er blevet udråbt til at være den bedste komedieserie fra USA lige nu.

I hovedrollen ses gode gamle "Al Bundy" eller Ed O'Neill som patriarken, Jay Pritchett.

Jay er en ældre herre, der nu har vovet sig ud i et nyt ægteskab med en noget yngre og meget hottere kvinde, den columbianske Gloria.

Jays børn, Claire og Mitchell, er voksne. Men da Jay faldt for Gloria, fik han også lille Manny, som er meget fremmelig og romantisk anlagt lille gut på ti år.

Omsorgsfulde mor og pinlige far
Jays datter, Claire, er mor Haley, Luke og Alex og hjemmegående. Hun er desuden gift med Phil, som ikke helt kan finde ud af at være forælder. Han vil nemlig gerne være ven med sine børn, hvilket børnene ikke synes er helt så "groovy"... Faktisk er han ret pinlig.

En moderne familie
Jays søn, Mitchell, er homoseksuel og har også skabt sig en lille familie med partneren Cameron og adoptivdatteren Lily. Mitchell er en stille, rolig og jordbunden fyr, der gerne bare vil passe ind og vil have, at alle er glade. Han er lidt snobbet og hader discount, mens Cameron er noget nær det modsatte.

Men de er et sødt par, der bare prøver på at få en hverdag til at hænge sammen med babyrytmik, indkøb og de udfordringer det giver, når man har en baby i huset.

Anderledes og sjovt
"Modern Family" er fyldt med mærkelige kameravinkler og skæve måder at klippe på, og det er ret underholdende i sig selv. Det bliver meget dokumentar-agtigt, og det samme gør det, når hovedpersonerne bliver interviewet undervejs.

Det er anderledes, og det er seværdigt. At man så også kan få sig nogle rigtig gode grin undervejs, skal man jo heller ikke underkende.

Det er en vellykket første sæson, og vi kan kun glæde os til de kommende!

"Modern Family - Sæson 1" er udkommet på DVD den 25. januar 2011.
ANNONCE
Del

Seneste nyt