Aniston

Moderigtig i efteråret

Moderigtig i efteråret

Vi nød godt af, at september var varm, men efteråret har indhentet os godt og grundigt. Derfor er det også på tide at få styr på efterårsgarderoben. Derfor hermed en række nogle gode tips til dig, der føler dig inspirationsforladt.

Selvom efteråret ikke er den mest spændende årstid, er der nemlig god grund til at nyde den, og efterårsmoden kan være en stor hjælp. Efterårsfarverne er vidunderlige, og der er god grund til at benytte sig af dem. Efterårsmode er imidlertid meget mere end bare bukser og bluser ...

Praktisk mode
Praktisk og mode er normalt ikke to ord, som man ofte hører sammen. Problemet er bare, at vi også har behov som er praktisk i vores hverdag.

Hvis du bor i én af de store danske byer, så er der eksempelvis en god sandsynlighed for, at du cykler enten dagligt eller i det mindste jævnligt. Det er ganske enkelt en meget hurtig og billig måde at komme rundt i byen. Desværre er det danske vejr ikke altid på ens side, og man kan nemt blive overrasket af regnbyger. Det er imødekommer Ilse Jacobsen imidlertid med moderne regntøj og gummistøvler.

At vælge moderne regntøj kan være særdeles dejligt. Selvom det regner, er det rart at kunne føle sig godt tilpas, og de gammeldags, mørkegrønne gummistøvler er bare ikke charmerende. Hvis du vil se nærmere på gummistøvler fra Ilse Jacobsen, kan det varmt anbefales. Med deres stykke sål og stilrene design kombinerer de nemlig praktisk kvalitet med godt design.

Alt tyder på, at regntøj og gummistøvler fra Ilse Jacobsen får en stor genkomst i efteråret.

Smykker til efteråret
Når vi har talt gummistøvler og regntøj, er det måske også tid til at nævne nogle af de ting, som mange af os synes er lidt mere spændende. Her er selvfølgelig tale om smykker. Meget tyder på, at smykker bliver særdeles populære, så det er måske værd at overveje, om din smykkesamling skal opgraderes.

Danmark har ufatteligt mange fantastiske smykkebutikker og smykkedesignere, der bare tigger om at bliver opdaget. Det er ikke svært at forstå, hvorfor dansk design i stigende grad vinder popularitet i udlandet, for med de stilrene linjer og tidløse design, kan dansk design levere noget, der tiltaler de fleste nationaliteter.

Hvis du selv vil have inspiration til efterårets smykker, kan du finde det på www.be-fashionable.com. Deres udvalg inkluderer alt det gode design, som Danmark kan byde på.

Husk på, at selvom efteråret byder på gummistøvler fra Ilse Jacobsen, så kan det også sagtens byde på et elegant guldsmykke.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce