Aniston

Modeklummen

En ny modeblog er oprettet, og så var det ugen, hvor min kuffert kom hjem fra London

Kufferten er endelig retur fra London så nu kan alle de ny indkøbte godter blive luftet. Ventetiden er bl.a. blevet brugt på at starte en ny modeblog.

Bloggen er tilbage.
Modeklummen
Det kribler i fingrene, og jeg har på ny oprettet en modeblog, der dagligt opdateres med alt indenfor mode, inspiration, fotografi og alt der ind i mellem.

Bloggen hedder HverdagsFahionista og navnet opstod da min veninde og jeg diskuterede hvor vidt tøjet fra catwalken kunne bruges direkte på gaden uden man ligner noget der er løbet væk fra et karneval eller om det først skal nedtones så meget at det blev til ligegyldigt stangttøj.

Vi blev enige om at det rigtige må være en blanding af de to, at man sagtens kan være fashionabel med stærk inspiration fra podiet dog dresset ned så man kan løbe efter bussen eller cykle gennem københavns gader. Altså at være en hverdags fashionista.
ANNONCE
Modeklummen
Bloggerinderne
Jeg følger selvfølgelig også med på en masse andre mode- og skønhedsblogs, og dem vil jeg naturligvis meget gerne dele med jer.

Listen er lang, og især inden for det seneste år er der kommet mange nye bloggere til. Derfor er der mange flere, end jeg kan nå at nævne, der er værd at ligge et besøg forbi. Hvis du kender nogle, eller du selv blogger, og vil nævnes i klummen, så skriv en mail til mig.

Indtil videre kan i kigge forbi trineswardrobe.dk, fashionbyfrium.com, thebandits-rockon.blogspot.com. fierceogfattig.blogspot.com og discountliv.blogspot.com.
Du kan følge min blog på HverdagsFashionista


Venner med velour

Velour har været på vej længe, og der er mange meninger om materialet. Jeg er endnu ikke hoppet med på vognen, da det minder mig om min søns smækbukser, men da jeg så disse leggings i Costume, var jeg solgt.

De er af nervøst velour og lavet i en mørk grå nuance, stoffet har stuktur og folder så man undgår at det, ellers meget glatte og skinnende stof, viser alle bump og buler man har på lårbasserne! Jeg vil style det med en enkel oversize t-shirt og en blazer med skulderpuder og opsmøg på ærmerne, samt et par rå ballerinaer. Skødesløst hår og enkelt makeup så stoffet kommer til sin ret, og får lov at lege i sensommer solen, når de kølige dage kommer over os kan ballerinaerne skiftes ud med det par grove ankel støvler.

Disse leggings er fra H&M og har den beskedne
ANNONCE
Modeklummen
pris af 129 kr, så hvis du ikke er sikker på,
at tendensen er dig, er dette en oplagt mulighed
 for at prøve den af, inden du springer ud i et dramatisk aften look med velour fra top til tå.

London godter
Jeg har truet med det og nu skal de frem; nogle af de ting jeg hapsede på min shoppe tur til London.
Lynlås detaljer har jeg nævnt før, og længe været vild med, i Primark på Oxford Street fik jeg fat i både en oversize t-shirt med påsyet lynlåse og en
tynd cardigan i en sart nude farve med lynlås langs kanten.
ANNONCE
Modeklummen
Et par sko eller 8 blev det også til, bl.a. disse blå i ruskind med en kvast på snuden fra Faith,og et par dejlige bløde mokkasiner der er så bløde at gå i,at mine fødder kommer til at bo i dem hele efteråret.
Modeklummen
Skatten fra Harrods
Den er nu ikke fuld af guldmønter men æsken indeholder et smukt armbånd med et funklende hjertevedhæng fra min kæreste. Jeg er vild med store smykker, der på en gang er fine og feminine men også tunge og grove, så de kan bruges til hverdag uden man ser for pyntet ud.

Vintage guld armbåndene er fra Portobello Road og jeg fik dem begge til en rigtig god pris. Det ene er fast og smalt, pyntet med simili sten, og det andet er stort og i flere led, det hænger rigtig flot om håndleddet og har smukke etniske udskæringer.

Jeg er i det hele taget vild med armbånd, så når jeg rejser, og skal have et minde med hjem bliver det altid et armbånd. Det er det perfekte tilbehør, til at opgradere dit outfit, og kan gøre en kjole rå eller at par jeans og en tanktop feminint.

Samtidig er det en nem og billige accessory du hurtigt kan skifte fra sæson til sæson, og som findes til budget venlige priser i både H&M, Zara, Topshop, Pieces og på loppemarkeder.
ANNONCE
Modeklummen
Indtil næste gang
Hvis du er kreativ og fingernem, kan du også lave dine egne unikke armbånd. Tøm skufferne for knapper, perler, vedhæng, stofrester,nitter og kæder og brug en af sommerens alt for mange regnvejrsdage på at blive klar til efterårs sæsonen. Find inspiration på style.com under accessory reporterne.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE