Aniston

Modeklummen

Ugen blev brugt på Copenhagen Fashion Week

Ugen har stået i modens tegn og fashionable folk har indtaget hovedstaden under Copenhagen Fashion Week. Det blev for mit vedkomne til shows, afterparties og alt for meget shopping.

It's fashion darling.
Modeklummen
Designernes S/S 2010 kollektion blev vist under Copenhagen Fashion Week, der forløb fra 5-9. august, og sikke en dejlig lys, farverig og legesyg sæson det bliver. Måske et modspil til finanskrisen der hænger over os som en tung sky, der giver designerne mod på en lysere reaktion og også gerne en lysere fremtid.

Som nævnt i sidste klumme kan alle efterhånden være med til mode ugen, og det er efter min mening dejligt. Det er jo netop fra hinanden inspirationen og magien opstår, så jeg håber alle de dejlige danske fashionistas, har været ude og deltage i alle arrangementerne.

Som jeg også skrev sidst, var der masser af information at hente på copenhagenfashionweekend.dk. Der hele ugen havde events, udstillinger og shoppetilbud på programmet. Men hvis du bor i hovedstaden, og var en tur gennem København, har du alligevel ikke kunne undgå at se de storskærme, der til lejligheden var blevet stillet op, og konstant viste
Og hvad blev så vist?
Hvis jeg skulle fortælle om alle kollektionerne og alle de items, der er røget på min must have liste til foråret, kommer vi jo aldrig videre. Derfor vil jeg helt kort nøjes med, at fortælle om min favorit designers forårs og sommer kollektion.

Nemlig By Malene Birger som jeg gang på gang falder i svime over, under mode ugen bød hun på et show, hvor hun viste en palet af rene og enkelte farver, samt fine løse silhuetter og skarpe skuldre. Lysten til at pynte sig kom frem med humoristiske print, markante striber og store smukke halssmykker, bælter, sløjfer og hatte.

Kollektionerne
Den overnævnte, samt alle S/S 2010 kollektionerne, kan alle ses på copenhagenfashionweek.tv. Der kan du sidde på første række i din egen stue, se modellerne indtage podiet, og selv vælge de ynglings items du bare må have fingrene i til forår.
ANNONCE
Modeklummen
Shopping hos Fashionistas
Ugen bød også på et besøg på Gothersgade hvor Fashionistas, i anledningen af mode ugen, holdte et ekstra eksklusivt outlet, hvor der var meget begrænset adgang. Jeg synes dog der, som de andre gange, var proppet med smukke piger i de små kælderlokaler. Det hjalp naturligvis heller ikke, at sommeren havde valgt at holde dens indtog netop den dag. Så var det jo dejligt, at der var rigeligt med champagne til at slukke tørsten.

 Min kære veninde og jeg kom begge hjem dejlige designer godter, og en lille fin goodie bag hver. Jeg fik fingrene i et par rå ankelstøvler i læder med nitte detaljer fra A pair, og et par leggings med knapper og snøre fra annhagen.

Men hvis det ikke var for mit, allerede meget stramme budget, efter min shopping i London, var der både røget et par læderbukser fra Noir, en skøn clutch fra Burberry og en alt for smuk silkekjole fra Hale Bob med hjem.
ANNONCE
Modeklummen
Så højt op de kan komme
Støvlerne altså, og højt op skal de til efteråret. Mørke støvler med højt skaft er at se alle steder og i mange materialer, både i en flad version og med hæl. Hvis du vælger en støvler med hæl og et så højt skaft, skal du passe på hvilket materiale du vælger dem i, og hvad du styler dem med.

Et par læder støvler med højt skaft, til en kort kjole eller shorts, kan hurtig give et nøgent indtryk. Hvor ruskind et godt materiale for et casual hverdags look, sæt evt. nogle tykke sorte strømper under din kjole eller vælg en kjole med lange ærmer i et groft materiale og pynt dig med et stor og vamset tørklæde.

Du kan roligt sætte dine nye efterårs støvler som en stor post på budgettet, og købe nogle i god kvalitet der kan holde en sæson mere. Trenden holder nemlig ind i foråret, det viste modellerne hos Margit Brandt da de ved største delen af indgangene under S/S 2010 showet bar netop disse.

Det og resten af kollektionen fra Margit Brandt kan ses på copenhagenfashionweek.com, hvor du samtidig kan finde inspiration til styling af tendensen.
ANNONCE
Modeklummen
DIY Projekt
Jeg har fundet mine lår høje støvler i en second hand butik, der er en lille hæl på, jeg dog ikke synes er helt optimal. Den er god at gå på, men visuelt er den enten for høj til at være lav eller for lav til at være høj.

Jeg er derfor gået i gang med et DIY projekt, og har på alle tænkelige måder prøvet at gøre hælen ekstra interessant med både nitter, læder galocher og
Om det fungerer i praksis bliver spændende at se, jeg er i hvert fald gået på jagt efter et nittebælte. Jeg vender mig til highstreet guden, og beder til, at jeg kan finde hvad jeg søger i H&M, Zara eller TopShop.

Forhåbentlig er de færdig inden længe, nu er jeg i hvert fald beskæftiget indtil næste uges klumme.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE