Aniston

Modeklummen

Denne uge er der fokus på statement items, samt pakke hjælp til de fashionistas der skal på storbyferie

Det er altid god stil at kæmpe for fred, og peace tegnet er at finde på alt fra smykker, T-shirts og tasker. Sommer betyder for de fleste ferie, men også kaos når kufferten skal pakkes bedst muligt. Få en pakkeguide til din storby shoppe ferie.   
Peace Out
ANNONCE
Modeklummen
Fred på jord er, forhåbentlig, noget vi alle vil have, og da det er blevet højeste mode at flashe sin mening (vi husker vel alle Obama bølgen) er peace tegnet også blevet en del af statement smykkerne. Hvis du ikke vil skilte for synligt med din holdning, er smykker en god måde at få lidt personlighed ind i din garderobe, og hvis du til gengæld vil have skåret din mening ud i pap for andre, er det jo bare at springe ud i statement T-shirts og det efterhånden store udvalg af shoppenet med
Mine politiske holdninger vil jeg gerne holde for mig selv, men fred i verden vil jeg derimod gerne stå stærkt for. Jeg har derfor været på jagt efter et peace tegn, jeg kunne bruge som halskæde. Jeg har dog ikke haft det store held med mig, da jeg har haft en del krav; det skulle være "sølv" og gerne råt, gerne i en oversize eller forholdsvis stor størrelse, og så skulle det passe til mit s.u. budget. Endda gerne endnu billigere da jeg kender mig selv godt nok til at vide, at det ikke er et smykke jeg vil hive frem fra smykkeskrinet igen, når statement fasen er overstået.
ANNONCE
Modeklummen
Derfor synes jeg også det måtte være skæbnen, da jeg ved et tilfælde gik forbi den lokale Glitter butik, og i vinduet hang der lige netop den halskæde, jeg har været på jagt efter, endda på udsalg. Jeg smuttede straks ind, og fik fingre i den sidste der var i butikken, og er nu et peace tegn rigere.

Jeg må indrømme, jeg altid har haft et forbehold for de billigere accesoriese butikker, da jeg synes man tydeligt kan se på smykkerne, at de kun koster 39,95. Men da jeg alligevel var der, tog jeg et kig på hylderne, og blev positivt overrasket. Det er ikke sidste gang jeg besøger de billigere butikker, når jeg skal have nogle sjove trend smykker.

En anden peace tendens jeg også godt vil have fingrene i, er dette net fra Marc By Marc Jacobs, det er lidt ligesom de gymnastik poser man havde dengang i de små klasser i skolen, og det er jo ren nostalgi. Den er set i Marc By Marc Jacobs, og kostede lige over 100kr.


Turen går til London
ANNONCE
Modeklummen
Ja det gør den, min kære kæreste og jeg tager til London i denne uge for at slappe af, se på byen og selvfølgelig shoppe! Jeg tæller dage, og glæder mig som et lille barn, især til shoppe delen af turen. Men som dagen nærmer sig, kommer også den store udfordring, man altid har når man skal rejse.

At pakke den perfekte kuffert. Den hvor man hverken har for meget eller for lidt med, og så letter det jo heller ikke presset, at man efterhånden ikke engang må have en lipgloss og sin kam med i flyveren. Det er måske en overdrivelse, men hvor andre har flyskræk, kan det give mig klamme hænder at vide min makeup skal være pakket inde nede i lastrummet, hvor chancen for kast og stød er større, end at produkterne faktisk kommer helt frem, hvis de altså kommer frem.

Et andet problem er også hvad man skal have med, det kommer naturligvis an på hvor man skal hen, men på en storby ferie hvor kodeordet er shopping og sightseeing, synes jeg ikke garderoben er meget anderledes end herhjemme. Der skal dog skæres ned på det medbragte tøj, for der skal jo være plads i kufferten, til alle de godter man får købt på ferien.
ANNONCE
Modeklummen
Pakkelisten
Jeg kan umuligt være den eneste, der står med disse problemer her i sommerferien. Derfor vil jeg komme med en lille pakkeguide, så du får mest ud af pladsen i kufferten, når du skal på storbyferie.

Det vigtigste at tænke på når du pakker, er at du skal kunne bruge tøjet lag på lag og på kryds og tværs. Derfor skal farverne være neutrale og snittet være enkelt. Et par jeans eller et par leggings er ikke til at komme uden om. Hvis du vil slå to fluer med at smæk, kan du vælge et par denimleggings, butikkerne bugner af dem, og de findes for under 200 kr. i både Vila, Vero Moda og Pieces.

Hvis du kun skal være væk en 4-6 dage er 2 underdele nok, du kan eventuelt supplere med et par denim shorts eller en nederdel. Til gengæld skal du have flere overdele med, tanktoppe og T-shirts er nemme at bruge, og kræver hverken meget plads eller omsorg i kufferten. En enkelt casual kjole der er nem at hoppe i om dagen, er også god at have med. Dertil kan du pakke en blazer, et par store i øjenfaldene smykker og et tørklæde så kan du dresse dit outfit op til om aftenen. Tørklædet er i det hele taget en uundværlig opfindelse, tag et stort smukt silketørklæde med du kan bruge på almindeligvis om halsen om dagen, og kan binde som en kjole om aftenen, så har du en elegant cocktail kjole.

En af de vigtigste ting på en storbyferie er naturligvis et par sko, du går godt i. Ballerinaer er gode til at gå gaderne tynde i, men sørg for det er et par du har gået til i forvejen, så du undgår at skulle afbryde shoppe turen fordi skoene gnaver. Sørg også for at have en god mellemstor taske med så du kan have de vigtigste ting med dig hele dagen, og selvom en stor clutch er lækker, fungerer det altså ikke, når man skal bladre tøjstativerne tynde, så vælg en du kan have over skulderen.

Pak korrekt
ANNONCE
Modeklummen
Som før nævnt er det begrænset mængder makeup og væsker, du må have med i håndbagagen. Så undgå at få konfiskeret nogle af dine produkter i lufthavnen, ved at huske at væsker skal pakkes i en gennemsigtig pose, der kan genlukkes, og ikke må indeholde mere end en liter. De enkelte produkter i posen må ikke indeholde mere en hundrede milliliter. Der er dog undtagelser og f. eks falder læbestift og læbepomade ikke under kategorien så genopfrisk reglerne på cph.dk

Jeg vil nu kaste mig over mit skab, og benhårdt vælge fra så jeg ikke overpakker kufferten. Næste uges klumme kommer naturligvis til at handle om min tur til Londons og om byens mode, gadebillede og shoppe muligheder. Allerede nu kan jeg afsløre, at jeg glæder mig til at besøge Portobello Road Market i Notting Hill og naturligvis legendariske Oxford Street.

Din by
Hvis du har besøgt en storby med inspirerende gadebillede, smuk kultur eller fantastiske shoppe muligheder, du synes skal nævnes i klummen så send mig en mail karindannesboe@yahoo.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE