Aniston

Modeklummen

Modeskribent Karin skriver om mode og trends

Velkommen til modeklummen
Modeklummen
Jeg har fået æren af at overtage det ugentlige modefix her på Aniston, og hver onsdag vil du derfor kunne læse min klumme om mode, tendenser, makeup og inspiration. Samt få et lille indblik i mit kreative job som makeup artist og stylist.

Lidt om mig
Jeg er uddannet makeup artist, og arbejder freelance som både makeup artist og stylist ved siden af min studie, hvor jeg læser til designteknolog.  Jeg elsker at blive inspireret, og synes det er utrolig fascinerende at følge den kreative proces. Om det er ideen til en makeup, der opstår fra et maleri en smuk sommerfugl eller noget så utraditionelt som en beskidt vandpyt, eller om det er en skæv tendens, der udvikler sig i gadebilledet, er det kreative univers altid en spændende verden at følge. Især nu hvor mulighederne for at følge netop modens udviklinger og tendenser er så let tilgængelig, alle steder skyder det frem med modeklummer og modeblogs, og jeg selv har haft en modeblog i godt et års tid. Den er nu sat på standby, så jeg kun vrider min hjerne for modestof her på Aniston.

Når jeg ikke svinger pudderkvasten passer jeg min dejlige søn på knap 2 år. Han har fået mode ind med modermælken, og var med mor til sit første modeshow da han var elleve uger. På trods af det er hans opfattelse af et modemagasin, at det bruges bedst når det rives i små stykker og kastet i luften som konfetti!
ANNONCE
Modeklummen
Nok om mig for denne gang
Jeg glæder mig til at vende tilbage med en dejlig inspirerende klumme næste onsdag, og kan løfte sløret for, at der vil blive sat fokus på en af sommerens store tendenser; slidte, hullede jeans. Indtil da kan du kigge lidt i arkiverne hos Anistons mode og trend kategori, og finde opskriften på hvordan du nemt selv kan hoppe med på netop den hullede trend.


Fotocredits: Anne Breiehagen
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE