Aniston

Mmmmm Michael Kors

Mmmmm Michael Kors

Navnet, Michael Kors, får de fleste af os til at stoppe op og drømme. Ikke fordi herren selv kandiderer som den næste Johnny Depp, men fordi hans produkter er en del af samme liga, der også rummer navne som Marc Jacobs, Gucci og D&G. Og fordi hans produkter bare emmer af klasse og stil, men også er til at komme til for almindelige menneskepenge.

Hvem er Michael Kors?
Manden bag mærket Michael Kors, hedder – i modsætning til, hvad mange tror – faktisk ikke Michael Kors. Eller det vil sige, det gør han nu, men det har han ikke altid gjort. Han er døbt Karl Anderson Jr., men da hans forældre blev skilt i 1964, fik moren nyt efternavn, og det samme gjorde hendes søn. Navnet var; Kors. Moderen sagde, at han også måtte vælge et nyt fornavn, og valget faldt på – ja, du har gættet det; Michael.

Tasker og ure for enhver
Siden Kors’ første modekollektion blev en realitet i 1981, er det gået stærkt for ham. Verden over har han vundet kvinders hjerter med sine stilfulde tasker og ikke mindst sine ure.

Michael Kors' ure er mere end blot ure. Det er statements, og ligesom der er prestige i at have den rigtige taske, er der bestemt også prestige forbundet med Michael Kors ure. Michael Kors ure udemærker sig ved at favne utrolig bredt rent stilistisk. Der er modeller til enhver smag, ethvert temperament og enhver lejlighed, og så er urene faktisk til at betale.

Sammenlignet med mange andre mærker er Michael Kors ure faktisk i den lavere ende af prisskalaen. Alt er selvfølgelig relativt, men i forhold til, hvor meget man ofte betaler for et mærke, er Michael Kors ure faktisk ikke specielt dyre.

Design, der holder
Også indenfor tasker er Michael Kors et lækkert bud. Taskerne er ganske vist forholdsvist dyre, men til gengæld er de også af en så god kvalitet, at det er penge givet godt ud. Udover at være i sublim kvalitet er Michael Kors’ tasker også tidløse i deres design. Dermed skal du ikke bekymre dig i forhold til, om din nye lækre taske nu også er gangbar i mere end blot en enkelt sæson. For det er den.

Michael Kors har ikke opnået helt samme status som Gucci, Dolce & Gabbana eller Chanel, men han er godt på vej, og det er vi mange, der er glade for.

Mere succes betyder nemlig flere kollektioner, og dermed mere Michael Kors lir til os.

ANNONCE
Del

Seneste nyt