Aniston

Mixmeister.dk

Når det skal være nemt

Forestil dig, at du skal holde fest og skal lave forskellige drinks. Det mest naturlige ville være at gå ned og købe flere forskellige flasker. Men på den måde ender man altid op med en masse slatter. Nu kan du på Mixmeister.dk købe færdige drinks-pakker, hvor det eneste du skal gøre er, at arrangere drinksene.
ANNONCE
Mixmeister.dk
Mixmeister.dk er en nystartet side, hvor man kan finde alt, hvad man behøver til en god fest. Det er nemt og hurtigt, og man behøver ikke at have arbejdet som bartender i flere år for at kunne lave drinks med Mixmeister.dk.

Der findes i alt ni forskellige pakker: "Funk Star", "Legends", "White Label", "Summer Son", "Modern Talking", "Wethead", "Grayscale", "Nobell" og "Kylie".

Alle pakker indeholder ingredienser til at lave minimum to vidt forskellige drinks, så hvis det er for eksempel velkomstdrinken, du lige står og mangler, så er det på Mixmeister.dk, du kan hente inspirationen.

I én pakke fra Mixmeister.dk er der nok til ca. 18 drinks, så hvad enten man skal lave velkomstdrinks eller holde opvarmning/forfest, eller hvad det nu hedder, så er der penge at hente.

Pakkerne ligger på en pris mellem 300 kroner og 350 kroner, så hvis man regner ud, hvad man ville give på et diskotek for 18 drinks, så er det ganske mange penge at hente - ja på den her måde har man også råd til at tage en taxa hjem!

Det smarte ved Mixmeister.dk er, at man kan få pakken leveret lige til døren kvit og frit dagen efter, hvis man vel at mærke har bestilt inden klokken 15.00.

Mixmeister.dk er den første Internet forretning af sin slags i hele verden og har været undervejs i 1,5 år. Det er startet af en ung iværksætter på 21 fra Sjælland, der sideløbende med sin uddannelse har valgt at åbne Mixmeister.dk.

Aniston.dk siger: Hvis du skal købe alkohol, og det skal være nemt, hurtigt og festligt, så køb det på www.Mixmeister.dk.
ANNONCE
Del

Seneste nyt