Aniston

Misundelse

Er nogen bare ikke i stand til at glæde sig på andres vegne?

Er det ikke bare en smule trist, når nogen mennesker simpelthen ikke kan unde andre gode ting i deres liv? Hvorfor være så misundelige på andre personer, når man i stedet kan leve og forbedre sit eget liv? Hvorfor være så besat af, at det ikke må gå for godt for andre mennesker?
ANNONCE
Misundelse
Misundelige kællinger

Nogen piger kan være ret slemme til det, de har ofte et lavt selvværd og tåler derfor ikke, at se på andre smukke eller glade kvinder, uden at de bliver bitre og lettere aggressive. De kvinder er ret lette at genkende, da de som regel altid lige skal komme med en eller flere nedladende kommentarer såsom: "Hun ligner en luder", "Se lige den kælling, hun tror nok selv, at hun er vildt lækker" eller andre ting i samme genre, hver gang hun er ude.

Men hvorfor skal man svine andre til, fordi de ser godt ud eller bare har det godt med dem selv? Ligger Janteloven virkelig så dybt i os? Det håber jeg virkelig ikke.

Jeg har mødt en del af den type kvinder i byen og jeg kender også nogen, der passer ind i den beskrivelse.

Jeg føler, helt ærligt et eller andet sted, bare medlidenhed med dem. Det er svært at føle meget andet end det, når der sidder et par kællinger og stirrer på én.

Da jeg var yngre, fandt jeg det provokerende, men nu gider jeg som regel ikke spilde min tid på dem. Det sker dog engang imellem, at jeg dog godt kan finde på, at give dem min uforbeholdne mening om dem og deres latterlige stirreri, fordi jeg er typen, der ikke altid kan holde min mund.

Selvfølgelig er det svært at undgå at snakke om andre menneskers udseende og gøren, når man er ude. Nogle fremstår kiksede andre mere interessante, men hvorfor skal nogen bare fokusere på alle de "negative" ting?

For den type mennesker, de misundelige og usikre, som jeg funderer over, de ser det samme som alle andre, men de kan bare ikke få sig selv til at sige: "Hvor må dem derhenne bare have det fedt", for det virker mest af alt som om, at det ville pine dem til døde at indse, at nogle mennesker bare har det sjovt og bruger deres liv med omtanke, for det kan de som regel selv have svært ved.

Lev for pokker dit eget liv

Jeg forstår ikke, at man gider bruge al sin energi på negative udtalelser om fremmede mennesker. Hvis de ser ud til at have det godt eller sjovt, hvorfor så ikke bare give dem et smil med på vejen og glæde sig over, at der nogen i denne verden, der er i stand til at more sig uden at bekymre sig om alle andres meninger?
ANNONCE
Misundelse
Har nogen piger det virkelig så dårligt med dem selv, at så snart de ser glade kvindelige in
Jeg håber bare, at de mennesker en dag vågner op og indser hvilken spild af tid, det egentligt er, de har gang i.

Jeg ville ønske, at de kunne bruge deres energi til at sprede glæde og sjov i deres eget liv og i deres vennekreds, så ville de heller ikke have så travlt med alle andre.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE