Aniston

Mistet sexlysten?

Find den igen!

Er din gnist røget i svinget i dit parforhold? Relight you fire med en af disse fifs.

Mistet sexlysten?
Der er absolut ingen grund til at give op. bare fordi du ikke har tid, lyst eller overskud til jævnlig sex med din kæreste, og det hele i øvrigt går lige vel meget op i at vaske sure underbukser og købe opvaskemiddel, der skåner miljøet.

For du kan sikkert godt huske dengang, hvor I lige havde mødt hinanden og ikke kunne holde fingrene fra hinanden. I gav den gas som kaniner - og det gerne flere gange om dagen. Men hvor blev det nu af?

Dagligdagens trummerum har det med at stjæle vores fokus på alt det sjove - og dermed også sex. Specielt hos os kvinder.

Men der er heldigvis måder, hvorpå vi kan genopdage sexlysten og lysten til ham, vi deler seng med.

Sund kvinde - sexet kvinde
Du kan starte med at kigge lidt indad. Spiser du sundt? Sover du godt? Slapper du af?

Hvis ikke, så kan det altså være svært at være den sexede wamp i sengen.

Og nej, du kan ikke klare alt selv, så bare bed om hjælp. For du har også ret til en time out. Så dyrk dig selv, så du kan dyrke dig og din partner.

Selvtillid = sexet
Sex er ikke kun noget, vi gør med kroppen. Det handler også om sind.

Hvis du ikke er glad for dig selv og din krop, er det jo klart, at du ikke har lyst til at give den gas i sengen.

Faktisk skulle manglende selvtillid være den største hindring for vores sexliv, men det kan der heldigvis gøres noget ved, hvis du virkeligt gerne vil.

Stramme, sexy balder
Motion får pulsen op, og når din puls har været helt oppe, så bliver din krop mere modtagelig mod berøringer - også din kærestes.

Herudover kan motion jo gøre dig bedre tilpas med dig selv, give en bedre nattesøvn og alt muligt andet fryns, så det er bare om at komme i gang! Og du behøver ikke straks at melde dig til den lokale marathon, en rask gå- eller cykeltur kan også gøre det.

Sex skal højere op på listen
Hvis du altid har sex nederst på din to-do-liste, kan det heller ikke undre dig, hvis det ikke bliver til noget.

Prioriter sex og sæt det helt op foran opvasken, tøjvasken, yndlingsserien og indbakken.

Måske I er den type par, som skal sætte dag og tidspunkt på sex, men så er det jo sådan, det er - og så kan det pludseligt være, at I får lyst til at udvide tirsdagsex til tirsdag- OG torsdagssex?

Rør dig selv
For at være tilstede i sex, skal du også mærke din egen krop. Og her handler det ikke (kun) om onani!

Rør ved dig selv så tit, du kan komme til det. Smør dig selv ind om morgenen efter badet, tag en dyb indånding, stil dig i strid modvind og nyd det og treat dig selv til en massage.

Tænk sex anderledes
Sex (eller mangel på samme) må ikke give dig dårlig samvittighed, fordi det er din pligt at dyrke sex med din bedre halvdel.

Tænk tilbage på, hvordan du tidligere tænkte på sex - altså før, du mistede lysten. Hvordan godt føltes det? For sex er jo skønt - og sundt!

Varm dig selv op
Køb en fræk bog, se en pornofilm, hent en af dine yndlingsfantasier frem og gå i Agent Provocateur og køb det mest sexede undertøj, du kan finde.

Din sexlyst er derinde et sted, den skal bare lige varmes op.

Still nothing?
Hvis du stadig ikke har genfundet lysten, så er det måske et hormonspørgsmål, som du skal tale med din læge om.

Det kan også være, du skal tage en snak med kæresten om, hvad der er sket, siden du ikke har lyst længere. Hvad gør I anderledes nu? Og hvad kan I gøre anderledes for at komme tilbage på sporet?

Credit: Istockphoto.com
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce