Aniston

Minimalistisk belysning i skandinavisk design hitter stort

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Danmark gennem tiderne har kunnet bryste sig af, at være hjemland for en lang række af nogle af verdens dygtigste arkitekter og designere. Det er blandt andet personligheder som Arne Jacobsen, Poul Henningsen og mange, mange andre, der gennem tiderne har beriget verden, men i særdeleshed deres danske hjemmemarked, med storslået design.

I dag er det i høj grad belysning fra arkitekter som de to førnævnte, men også moderne designbrands, der hitter på det danske marked. Eksempelvis har brands såsom &tradition og Muuto for alvor gjort sig bemærket med deres moderne, men dog samtidig stilrene lamper, der er designet i overensstemmelse med den skandinaviske filosofi om et minimalistisk look og rene linjer.

Hvorfor er denne type af belysning blevet populært?

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at det i lang tid har været gældende, at lamper med et minimalistisk og stilrent look i højere grad finder vej til de danske hjem sammenlignet med andre typer af lamper. Det handler dog i høj grad om, at det er en form for belysning, der harmonerer med den øvrige indretning, der ofte præger de danske hjem.

Ydermere, så handler det selvfølgelig også om, at der er en vis stolthed over, at kunne præsentere dansk design i sit hjem i Danmark. I bund og grund, så er valget af lamper et spørgsmål om egne præferencer og ens egen tilgang til indretning, hvorfor det ikke er sikkert, at arkitekttegnede lamper og anden belysning er noget, der tiltaler dig - men det er dog noget, der tiltaler de fleste danskere.

Minimalistisk belysning passer til alle indretningsstile

Som nævnt ovenfor, så er det meget forskelligt fra person til person, hvordan de ønsker at indrette sig. Det skyldes naturligvis, at indretning er noget, der er baseret på egne præferencer og ens egne holdninger til hvad, der tager sig godt ud i dit hjem - og det er bestemt også noget, der gør sig gældende, når det kommer til belysning.

De mange minimalistiske lamper og anden form for belysning fra moderne danske designbrands eller fra klassiske og velrenommerede arkitekter, hvilket du bl.a. har mulighed for at handle hos www.brdr-sorensen.com, passer dog til langt de fleste indretningsstile, hvorfor du med garanti også kan få denne type af belysning til at harmonere rigtig godt med den øvrige indretning i lige netop din bolig.

Du skal altid vælge belysning med hjertet

Hvis du står overfor at skulle investere i en eller flere nye lamper, så kan det virke appellerende blot at gå på jagt blandt toppen af popularitetslisterne. Faktum er dog, at det ikke nødvendigvis er noget, der gør dig glad og dermed heller ikke noget, der kan sikre dig, at du gør en god investering.

Du bør i stedet være langt mere fokuseret på at vælge belysning med hjertet. Du skal vælge lamper, der taler til dig og som du dermed kan se dig selv have stående eller hængende i dit hjem - og ikke mindst; som du bliver glad af, at se på.

ANNONCE
Del

Seneste nyt