Aniston

Mini shopaholic

Becky Bloomwood er tilbage - nu med hang til babyshopping. Vind den længe ventede shopaholic-bog her!

Mini shopaholic
Så er den her endelig! Den nye og længe ventede Shopaholic bog af chick lit-dronningen Sophie Kinsella.

Den nye bog hedder "Mini Shopaholic" for Rebecca Bloomwood, der primært er kendt for sin alvorlige trang til shopping, er jo blevet mor.

I sidste bog, "Shopaholic & baby", fødte Rebecca sin datter, Minnie, som nu er blevet to år.

Minnie er en lille stædig dame, som styrer familien med hård hånd.

Finanskrisen rammer også shopaholics
Rebecca synes ikke selv, at Minnie er forkælet. Men hun har meget svært ved at holde sig fra at købe eksempelvis små Dior-støvler og lækkert vintage legetøj til hende.  

Efter nogle uheldige hushandler bor Rebecca og hendes mand Luke midlertidigt hos hendes forældre. Og da Bank of England krakker, bliver alle bange for at miste deres opsparing, og også i Rebeccas familie lover de derfor hinanden at spare - men det er jo, som bekendt, ikke det, Rebecca er bedst til...  

Hemmelig surprise
Sparereglerne bliver imidlertid også svære at overholde, da Rebecca har sat sig for at arrangere en stor surprisefest i anledning af Lukes fødselsdag.

Efter måneders kamp for at holde festen hemmelig, skal den endelig afholdes - og her er det Luke, der leverer den største overraskelse!  

"Mini Shopaholic" er den nyeste bog i Shopaholic-serien og intet mindre end et mustread for alle chick lit- og Kinsella-fans. 

"Mini Shopaholic" er skrevet af Sophie Kinsella og udgivet af Lindhardt & Ringhof den 28. oktober 2010 til vejl. udsalgspris på 299,95 kr. "Mini Shopaholic" udkommer også som lydbog.

Vind den helt nye shopaholic-bog
Nu har du chancen for at vinde Sophie Kinsellas helt nye bog om Becky og datteren Minnie lige her på Aniston.dk frem til den 20. november 2010.

Se her, hvordan du deltager.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce