Aniston

Mineralmakeup på nettet

Lækkert og billigt

Mineralmakeuppen har gjort sit indtog, og er blevet rigtig populært blandt makeupelskere. Men desværre kan det være lidt af en dyr fornøjelse, at skulle ankaffe sig dette, især hvis man er rigtig glad for mange forskellige slags farver til sine øjne, nu her hvor vinteren er over os med sit grå vejr. Dette kan Aniston.dk dog give dig en god løsning på, hvis du gerne vil forkæle dig selv med noget lækker mineralmakeup.

http://madminerals.org/

http://taylormademinerals.com/
ANNONCE
Mineralmakeup på nettet
Disse to amerikanske hjemmesider giver dig adgang, til en hel verden af lækker mineralsk makeup, og det er tilmed virkelig billigt. Du kan få et lille glas med eyeshadow for 1,25 $. 
På Taylor made minerals og på M*A*Dminerals koster den samme mængde cirka 2,25 $. Det er henholdsvis 7,5 kroner og 12,5 kroner. Det vil sige, at du kan anskaffe dig 8 - 10 lækre nye farver for under 150 kroner - og det er med fragt!
Fragten koster omkring 40 kroner begge steder.

Udover mange forskellige eyeshadows, så forhandler begge sider også foundation, brushes, mascara, pudder og eyeliner. M*A*Dminerals har et super lækkert udvalg i cremede eyelinere, som man maler på med en pensel og de kan klart anbefales!

Makeuppens holdbarhed er rigtig god, den sidder længe på og den sætter sig ikke i kager omkring øjnene, som andre eyeshadows kan. Den er også utrolig nem at lægge, og man kan snildt blande forskellige farver. Begge sider sælger også en base eyeshadow, som kan lægges under eller over, så farven ikke kun holder bedre, men også gør at den farve som lægges ovenpå, bliver mere "metalisk" at se på.
ANNONCE
Mineralmakeup på nettet
Jeg vil råde jer til at købe det, som kaldes "sample jars" samt de mindste af dem. De skriver selv at der er omkring en kvart teskefuld deri, men selvom det lyder af lidt, så er der faktisk rigtig meget i de små glas, og man bruger ikke vildt meget af gangen.

Det som de kalder "sample bags" på dansk prøve-pakke, og som er det billigste derinde, er rimelig besværligt, for der er pulveret pakket helt ned i en lille pose, og den er svær at få ud, uden at spilde meget af det - medmindre du selvfølgelig selv har glas, som du fylder over i.
Ønsker du at købe foundation og pudder derinde, så kan du i første omkring bestille prøver på det, så du kan se om farven passer din hudtype - farven inde på hjemmesiden kan godt snyde, og er som regel lysere end den er i virkeligheden.
 
Disse prøver koster omkring 5-7 kroner stykket, men de er ret generøse, så hvis farven passer kan du godt bruge af dem i et stykke tid.

Det tager som regel 2-3 uger før det kommer frem med posten, og her i juletiden kan det godt vare længere. Men det er klart ventetiden værd!

Rigtig god shopping!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE