Aniston

Mineral Fusion

Er du til mineral makeup, kan du ikke komme uden om Mineral Fusion.

Nogle gange kan det være en videnskab at finde ud af, hvad den makeup, man køber, egentlig indeholder.
Mineral Fusion
Og de fleste vil jo gerne have makeuppen så naturlig, som mulig.

Hvis du hører til dem, der gerne vil have makeup af høj kvalitet uden alt det "forbudte" og ikke har noget imod at betale lidt ekstra, så er det nu, du skal stifte bekendtskab med Mineral fusion, som Aniston.dk har været så heldige at teste.

God til irritabel hud
Mineral fusion er en naturlig makeup-serie, der er baseret på rene mineraler.

Makeuppen fra Mineral fusion er desuden parabene-, talkum- og stivelsesfrie og indeholder antioxidanter samt naturlige farvestoffer og giver beskyttelse mod solens ultraviolette stråler.

Talkum og stivelse kan potentielt tilstoppe dine porrer. Så hvis du, som jeg, har tendens til eksempelvis uren hud, kan det være en fordel at gå efter makeup, som ikke indeholder disse ingredienser, og som tillader, at der hele tiden kommer ilt til huden.
ANNONCE
Mineral Fusion
Pressed Mineral Foundation
Aniston.dk's egen test af Mineral fusion-makeuppen har da også været et behageligt nyt bekendtskab.

Makeuppen ser ikke ud af meget, når man lige får det i hænderne, men lad dig ikke snyde af de beskedne emballager - det er super lækre produkter!

Den faste pudder (pressed base) er meget nem at fordele ligeligt på ansigtet og lægger sig pænt på huden, så man ikke umiddelbart kan se, at man har pudder på.

Den har således en helt fin konsistens, som gør den nem at fordele, og som gør, at man ikke bemærker, at man har pudder på.

Det er virkelig rart og efterlader desuden huden pæn og glat.

Pudderen indeholder antioxidanter så som rød te, hvid te samt granatæble og virker ikke tilstoppende på huden.

Den er derfor velegnet til alle hudtyper - også fedtet og acnepræget hud. Og så findes den i intet mindre end 15 forskellige nuancer, som er nemme at fordele med en pudderbørste.
ANNONCE
Mineral Fusion
Mineral Eye Shadow
Men hvorfor ikke også forkæle den tynde hud rundt om øjnene med lidt mineraler og flotte farver?

Mineral fusions øjenskygger er bestemt også værd at kaste sig over og findes i 12 fine farver - lige fra de naturlige til dem, der er lidt mere pang på.

Jeg er mest til naturlige nuancer og er eksempelvis meget glad for øjenskyggen med navnet "vivid". Den er naturlig, men vækker stadig opsigt. Mens eksempelvis Unique er en mere gylden, festlig og flot sag.

Indholdet af farvepigmenter i øjenskyggerne fra Mineral fusion er da også højt.

Øjenskyggen er super nem at fordele på øjenlåget og klumper ikke sidst på dagen. Den bliver tværtimod liggende jævnt på øjenlåget og holder sig pæn - selv efter en lang dag på farten, hvor mange andre øjenskygger ellers ville ligge i kager på øjenlåget.

Mineral Fusion Eye Shadow er mineralbaseret, der er skabt ud fra et ønske om at pleje og beskytte selv den sarteste hud. Øjenskyggen indeholde derfor også både mineraler og antioxidanter.

Lækker hud kan ikke gøres op i penge
Generelt får Mineral fusion de bedste anbefalinger herfra.

Makeuppen er dog ikke helt billig, men hvis man slipper for uren hud, kager på øjenlågene og får luft til en mere ensartet hud, er den hver en krone værd.

Mineral fusion er velegnet til alle hudtyper og har en god dækkeevne, der giver et smukt og naturligt resultat.

Alle processer igennem produktionen af makeuppen er desuden optimeret med fokus på anvendelsen af vedvarende teknologier og bæredygtighed. Og så er ingen af produkterne, der tæller flere former for forskellige pudder, øjenskygger, lip gloss, læbestifter etc., testet på dyr.
          
                                                                                                                        
Mineral fusion pressed mineral foundation har en vejl. udsalgspris på 350 kr., mens Mineral eye shadow har en vejl. udsalgspris på 160 kr.

Se mere om Mineral fusion og gør evt. dit næste makeup-køb her.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce