Aniston

Mineral Face Cleanser

Vask og eksfoliering i ét - og på finurlig facon.

Mineral Face Cleanser
Man forbinder mest af alt e.l.f. Cosmetics med alskens skønne øjenskygger, læbestifte i alle farver, fine lipgloss, pudder og lækre lakker til rigtig gode priser.

Men faktisk laver e.l.f. Cosmetics også så meget andet end det - og ganske ofte med stor succes.

Forleden blev jeg eksempelvis introduceret til noget, som jeg slet ikke troede, beautybrandet lavede - nemlig en mineral ansigtsrens. Og nu er jeg bare glad for, at jeg opdagede  netop dette, og at e.l.f. også laver andet end fine lipgloss!

e.l.f. Cosmetics' Mineral Face Cleanser er en finurlig lille sag. Den er indrettet som en babypudder (ja, som den til numserne), og når man hælder indholdet ud, så ligner det da også pudder, man får i hånden. Omend en lidt mere grovkornet slags. 

Når man dog blander "pudderet" med en lille smule vand i hånden, kan man skumme det op, så det bliver en ansigtsrens, som nemt kan bruges i badet og/eller om aftenen, når dagens ansigt skal vaskes af.

Man mærker straks, at huden bliver ren på "den gode måde", og at Mineral Face Cleanser eksfolierer huden samtidig. Huden bliver dog hverken tør eller kedelig, men blød og ren. 

Ekstra plusser er, at Mineral Face Cleanser fra e.l.f. Cosmetics er et 100 pct. mineralprodukt, der hverken indeholder parabener, konserveringsmidler eller kemiske farvestoffer. I stedet indeholder produktet bl.a. aloe, grøn te, jojoba, avocado og E-vitamin.


Mineral Face Cleanser fra e.l.f. Cosmetics forhandles online på eyeslipsface.dk til cirka 55 kr.
ANNONCE
e.l.f.'s emballager er sjældent fancy. Til gengæld tager de hensyn til miljøet. - Mineral Face Cleanser e.l.f.'s emballager er sjældent fancy. Til gengæld tager de hensyn til miljøet.
Mineral Face Cleanser
Del

Seneste nyt

Annonce