Aniston

Mineral Eyeshadow Primer

Øjenskygge-primer, der holder din øjenskygge, hvor den bør være.

Mineral Eyeshadow Primer
Når det er lidt varmt, man har haft lidt travlt, eller man blot har været på farten en hel dag, kan øjenskygge godt finde på at rutsje lidt rundt, klumpe på øjenlåget eller bliver lidt for fedtet at se på.

Men det problem kan man meget nemt løse ved at bruge en primer under øjenskyggen.

En øjenskygge-primer fungerer ligesom en primer til ansigtet: Den holder makeuppen på plads, fugter og giver en mat effekt, som bare er rigtig meget pænere, end når man er foruden.

Eyes Lips Faces Mineral Eyeshadow Primer er et rigtig godt bud på en virkeligt god øjenskygge-primer, som bare virker, og som oven i købet kan erhverves for en slik.

Mat effekt hele dagen
Mineral Eyeshadow Primer fra e.l.f. ligner mest af alt en lipgloss, når man får den mellem hænderne. Den lille børste, som man smører primeren på med, er også helt som på en lipgloss.

Først føles primeren lidt fedtet på øjenlåget, men den bliver på få sekunder mat og mere tør, og så kan man ellers nemt lægge sin øjenskygge henover.

e.l.f. Mineral Eyeshadow Primer er specielt udviklet til at bruge under mineral øjenskygger, men den fungerer også rigtig fint under en "almindelig" øjenskygge, og effekten er ikke til at tage fejl af: Helt mat og virkeligt lækker øjenskygge, der bare holder sig på plads og flot mat hele dagen.

Herudover indeholder primeren både vitamin A, C samt E og forebygger aldring af huden, mens den samtidig giver fugt til øjenlåget, der ellers godt kan blive tørt, hvis man bruger øjenskygge direkte på øjenlåget, og det aldrig får fugt.

e.l.f. Mineral Eyeshadow Primer indeholder hverken parabener, konserveringsmidler eller kemikalier.


e.l.f. Mineral Eyeshadow Primer forhandles på Eyeslipsface.co.uk til 3 pund. Se mere om e.l.f. på e.l.f.'s danske hjemmeside.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE