Aniston

Min vådeste oplevelse

Min studietur til Italien endte i den vådeste oplevelse jeg nogensinde har hørt om.

Jeg er opdraget som kristen, og var i Italien for at udvide min viden omkring andre aspekter af min religion.

Jeg er meget religiøs, og opvokset med stærk tro på gud. Jeg plejer at bede aftenbøn, og bordbøn, og går gerne i kirke hver søndag.
Min vådeste oplevelse
Indtil jeg slog turen forbi Rom i Italien.

Egentlig skulle jeg afsted med nogle veninder. Jeg er 24 og har hørt meget om Italien, og Michelangelo's kunst hvilket jeg har været dybt fascineret af siden jeg var ret ung. Jeg fulgtes af med nogle veninder fra gymnasiet, vi er alle færdige med vores bachelor og skulle egentlig bare udvide vores horisonter omkring en anden kultur. Jeg må indrømme at det også lykkedes.

Vi havde været rundt og se på kultur hele dagen, og ville bare ind og have en enkelt kop kaffe på en café, men da mine veninder ikke havde samme forhold som jeg til alkohol, ville de hellere have en øl, og der gik da heller ikke længe før jeg også hoppede med på vognen. Der skulle ikke mere end 2 shots og en halv øl til før jeg følte mig en smule rundtosset. De andre fortalte fnisende om deres minder og oplevelser med fyre, og begyndte så småt at udfordre mig til
ANNONCE
Min vådeste oplevelse
Efter min anden øl, var jeg frisk på at tage imod udfordringen, og gik op for at charmere en utrolig flot italiener, som jeg senere fandt ud af hed Marco. Marco arbejdede indenfor marketing, og kunne tale flydende engelsk uden besvær. Jeg blev mere og mere fascineret af hans maskuline duft, og skammede mig over at jo mere jeg drak (2 øl mere) jo oftere tænkte jeg på ham nøgen. Tanken var dog fascinerende, og jeg endte da også med at tage imod tilbuddet om at se hans nye penthouse.

På vejen op mod hans lejlighed i taxien, begyndte vi at kysse. Han havde ustyrlig bløde læber, og hans 1dags skægstubbe kildede mod mit ansigt. Det tog 10 minutter i taxi fra caféen, men det føltes som et halvt sekund i hans selskab.

Elevatorturen virkede tilgengæld som en evighed, vi kyssede og jeg mærkede for første gang en fyrs stive lem mod mit ben. Det tændte mig overraskende meget, og jeg var næsten klar på hvad som helst, men han var en gentleman. Endelig kom lyden; Ding. Vi var i toppen af bygningen, og efter 4 skridt stod vi nu i hans entré. Mit hjerte hamrede, og kunne mærkes helt ned i mine fugtige trusser. Jeg havde aldrig troet jeg ville få denne følelse, selvom jeg følte en lille smule skam, for vi vidste jo godt begge hvad der skulle til at ske, og det var ikke helt efter den hellige bog.

Han viste mig galant videre ind i hans stue, hvor han åbnede en flaske champagne, mens jeg beundrede hans hjem. Der var højt til loftet, og utroligt lyst i forhold til at det var tidlig på natten. Der kom noget rolig musik på, og han gav mig glasset bagfra mens han kyssede mine skuldre blidt. Jeg vendte mig om og kyssede ham. Dybt.

Han løftede mig ind i soveværelset, lagde mig i sengen der duftede ny og ren, og lagde sig henover mig
ANNONCE
Min vådeste oplevelse
og kyssede min pande. "Are you allright?" spurgte han og jeg nikkede forsigtigt. Jeg kunne mærke han var helt hård, og var ret spændt på at finde ud af hvad det der sex egentlig handlede om. Jeg knappede hans skjorte op og nød synet af hans markerede muskler, og hans læber mod min hals. snart lå vi begge kun i undertøj og nussede, kyssede og rørte lidt de forbudte steder.

Min nervøsitet var efterhånden erstattet af lyst, og jeg tog chancen og lod min hånd køre ned i hans bukser. Han gjorde mit eksempel efter, og det varede ikke længe før jeg mærkede en smerte, men dog også nydelse fra mit underliv. Det føltes som en evighed vi lå der i natten, i skæret fra byens lys, men jeg tror nu ikke det varede så forfærdelig længe.

De følgende dage kom jeg oftere og oftere i lejligheden, indtil dagene op til jeg skulle hjem. Behøver jeg at sige at jeg næsten ikke forlod den der??

Det var en lille historie fra min oplevelse i Rom. Mine veninder følte sig en smule snydt da det var mig der fik den bedste oplevelse ud af det.
Marco ser jeg stadig, tilgengæld er jeg ikke så tit i kirke mere, og nyder mere livet på lige fod med mine jævnaldrene.

Maria, Odense
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce