Aniston

Min kæreste forstår mig ikke

Kend din egen kommunikation

Du kender det sikkert godt, det at tale for døve ører, når du taler til kæresten, for det er vel tit sådan det er, du taler, og han gør et ynkeligt forsøg på at lytte?
Min kæreste forstår mig ikke
Eller sådan kan det i hvert fald føles. Kæresten lytter ikke, og han forstår dig heller ikke. Når du er sammen med veninderne sidder I sikkert tit og taler om, at fyre er dumme og at de intet forstår og, at I ville ønske I kunne finde en, som forstår jeres komplekse jeg!

Kommunikation mellem kønnene har altid været en kamp, kvinder taler for meget og mænd lytter ikke.

Er der noget galt skat?

Men har du overvejet, at kigge på din kommunikation? Kunne det tænkes det er vores egene fejl og mangler, der udgør det manglende lyttende øre? Hvornår vælger du at snakke om problemerne?

De fleste fyre vil sikkert nikke genkendende til, at kvinder altid svarer nej til spørgsmålet: "Er der noget galt skat?", men hvorfor gør vi dette? Tit og ofte er der jo rent faktisk noget galt, og selvom vi gerne ville, så kan mænd ikke læse vores tanker!

Jeg kender en del piger, som tit vælger at tage konfrontationen med et par stramme læber og armene over tværs, mens foden banker i gulvet og
Nogle kvinder vælger at stille sig op og vil snakke lige når "Brønby IF" versus "FC København" kampen er i gang - dette behøver vel ikke en kommentar? Selvom problemet er nu og her, så lytter han ikke før kampen er omme. Vent til det rette øjeblik. Og her menes der ikke, når I ligger i sengen og skal til at i gang med det sjove, lad være med at bruge sex som et våben, det er der ingen, der får noget ud af det!

Frem for at vælge de mest latterlige tidspunkter til skænderiet, som til hans mors fødselsdag, så tænk dig om. Køl ned og tal til ham i et roligt stemmeleje, fortæl ham hvad problemet er, og når han spørger dig om noget er galt, og du mest af alt har lyst til at han fortæller dig, hvor meget han elsker dig, så sig det i stedet for at svare nej og trampe surt rundt i stuen i forventning om at han ved, hvad du tænker!

Dit kropssprog

Tænk over at dit kropssprog det skal hænge sammen med det du siger. Nu er det ikke kun kvinder som er skylden i den manglende kommunikation, mænd dummer sig tit og ofte, og de er generelt ikke gode til at lytte, medmindre de har nogle år på bagen, og ved at det virker! Men jeg vil nu alligevel give mange fyre ret; kvinder er svære at forstå, nogle ligefrem umulige!

Hvorfor kan vi ikke bare sige tingene som de er? Hvorfor skal det hives ud af os, og analyseres i lange baner? Er han en idiot, fordi han kommer 30 minutter for sent, fordi han mødte en af gutterne, og de gik ind på en bar, for at få en enkelt, og han glemte at ringe? Jamen for pokker, hvis du ikke kan forstå han gør det, så sig det, og kan du ikke leve med det, så bør du nok overveje om du gider mænd, for det er det de gør bedst - at dumme sig!

Vores kropssprog noget af det mest afslørende, for ganske ubevidst gør vi ting, som for eksempel, at bide sig i læben, når vi er nervøse, rulle med vores øjne, når vi ikke orker at høre på mere, slår blikket ned, når vi fortæller en lille hvid løgn. Hvis begge parter blev bedre til at lægge mærke til disse ting, kunne det være vi slap for en masse bøvl og ballade.

Kommunikation er for mange ikke noget de gider beskæftige sig med, men måske skulle det overvejes at tage et kig på de forskellige metoder. Du kan blandt de mange teorier lære dig selv bedre at kende, og endda se om ham du har et godt øje til føler det samme.

Det siges blandt andet, at hvis man står i en gruppe og taler kan man ved, at se på personens fødder og den retningen de peger, se hvem de har mest interesse i!
ANNONCE
Min kæreste forstår mig ikke
Kend din egen kommunikation

Aktivlytning er det vigtigste, det gælder både med kæresten, venner og veninder. Læg igen mærke til personens kropssprog, og spørg ind til det de fortæller uden at dømme og komme med løsningsforslag, lad dem selv komme frem til det. Det virker! Men gør du det?

Giraf sprog, dette er for rigtig mange for pædagogisk, men egentlig gælder de samme regler som ved aktivlytning, vær bevidst om dit eget og den du taler med, kropssprog! Er den anden person gal og råber, som for eksempel kæresten, så lad være med at hæve din stemme, tag det roligt, se personen i øjnene, og spørg om du forstår det de siger, ved for eksempel at gentage det; "Forstår jeg dig ret, når jeg hører dig sige, at du er vred, fordi jeg glemte at ringe?" dette er dog for mange dybt provokerende.

Ulve sprog, det stikmodsatte af overstående, du råber og skriger og er opfarende og høre ikke et ord, af det som din modpart fortæller! Og med stor sandsynlighed er der ikke ret mange som kan holde dig ud i længere tid, og ikke mange som orker at tale med dig om nogen problemer overhovedet!

Hvem, ved måske kan du redde et forhold på at se nærmere på spejlbilledet!
ANNONCE
Del

Seneste nyt