Aniston

Min første uge i maj!

Barbara Zatler; Sådan er mit liv!

Så blev det maj! 

Så er jeg tilbage igen med endnu et lille udpluk af min daglidag, men denne gang i mindre bidder!  Så her er hvad der er sket den første uge i maj og lidt til :)
Min første uge i maj!
Fredag d. 1.
Jeg var til skole-reunion på min gamle skole. Det var meget hyggeligt at møde nogle af de gamle ansigter! Men fik da også lyst til at grave mig ned da en gammel veninde lige skulle fortælle, at da jeg var lille havde jeg sagt at når ting blev lyserøde når man holdt dem op mod solen, så var det fordi der var blod i det - og det havde jeg så smukt sagt om en PLASTIKPOSE! Åh gud!! Men jeg fik bare grine filp så tårene stod ned af kinderne. Efter denne pinlige, men også sjove tur, tog jeg hjem og startede på et interview for Onlinecasting, som lige skulle have en update på hvad der var sket siden sidst. Det var hurtigt klaret, og jeg kom i tanke om at det nye TM magasin var udkommet med mine billeder - så det måtte jeg lige op og købe. Rædsomme billeder de havde valgt! Lignede en elg i brunst sådan som jeg stod der i den skov. Var ret sikker på det ikke var Discovery Channel vi skød for!!
Min første uge i maj!
Lørdag d. 2.
Startede dagen med en god kop the. Min veninde ringede for at høre, om jeg ikke var frisk på en strøgtur i Århus' gader, og jo det var jeg da. Vi startede ud med at sidde nede ved åen og få en sandwich, uhmmm. Vi hyggede og fik tøsesladret, og lige som det hele var så sjovt fik jeg smerte i mine fødder!!! Gik som en der havde lavet den dyre i bukserne!! Selv en parkeringsvagt sagde 'pas på fødderne' - ja tak, makker det er jeg godt klar over... Havde giga vabler på mine fødder af at gå i støvler €&/%#@/&/ så nu gik jeg i sokker resten af vejen hen til bilen :( Øv, for flotte støvler, som nu er dumme støvler.  Den eneste gode nyhed derefter var at mit interview for D-online var på gaden nu - så kunne jeg da smække fødderne op og læse det.  

Søndag d. 3.

Humpede ud af sengen med stadig meget ømme vabler i stedet for fødder som var forsvundet helt væk under disse forbandede tingster. Hvad er formålet med fødder, hvis de ikke kan holde til at man bruger dem? Uffff!! Jeg brugte dagen på at ligge ned på sofaen og se film, da mine fødder ligefrem krævede det. Det eneste jeg lige fik gjort var at oprette en konto på twitter.com, som bare er fantastisk :D Her kan jeg sidde dagen lang og bare dele mine tanker med folk :)  

Tirdag d. 5.
Pakkede mine sager og drønede mod København, gud hvor er den tur bare lang når man bare ikke gider køre! Jeg nåede da frem før jeg døde helt af kedsomhed på den lange lige vejstrækning - zzzz, og havde da kun fået knaldrøde øjne af at stirre mig blind i trafikken - lignede noget fra en gyserfilm som ikke havde fået blod nok!! Fik tilbudt et interview for en amerikansk/mexicansk avis plus en boliviansk avis. Og også et shoot for Ed Hardy-collection via starfashion som jeg begge takkede ja tak til - siger bare godt de ikke kan se en lige nu, så havde de nok ikke hyret vampyra til de opgaver :)  

Min første uge i maj!
Onsdag d. 6.
Skulle til træning på kamp scener til den filmrolle jeg snart skal spille. Det var jeg meget spændt på, men så kom der nogle personlige problemer i vejen så jeg måtte aflyse denne omgang. Men vi tager fat igen på tirsdag. Havde ellers lige fået tilpasset kostume og var bare klar til kick ass Kill Bill.  

Torsdag d. 7.
Tog en tur på shopping med et par venner og endte med også at købe et tandblegningssæt oveni. Nu skulle colgate smilet opgraderes en tand. Så jeg gik flittigt igang med at følge instruks på hvordan man skulle gøre trin for trin. Men føøj, hvor det stads smager af sure sokker og så savlede jeg som en gal og måtte spytte det ud i min nye savle skål :O Det var ikke lige den store fornøjelse at få hvidt smil. Burde stå på pakken, 'obs du får hvide tænder, men kan medføre at man indtørre som en rosin da alt kropsvæske bliver savlet ud'. Efter endt behandling gik jeg i gang med første del af mit interview til aviserne Leader Press USA og El Aquila Mexico.  

Fredag d. 8.
Startede dagen med interview for det franske online magasin Ystor, som samarbejder med FHM Frankrig. Var lidt svært at læse det gebrokne engelsk, men jeg fik da klaret mig igennem efter lidt gætteleg. Thank god for Google Translate!! Efter en kort pause tog jeg fat i næste runde af interviewet for Leader Press og El Aquila. Da det var overstået tog jeg en morfar på sofaen - Zzzz.  

Min første uge i maj!
Lørdag d. 9.
Havde en af de dage, hvor alt bare var træls lige fra man står ud af sengen. Havde ikke rigtig lyst til at se noget fra den lyse side :( Men jeg prøvede at holde mig igang selvom jeg ikke havde lyst og det endte da os med jeg gik i seng og sov lidt af det dårlige humør af mig. Så startede jeg forfra, ud af sengen, spise lidt mad og sætte mig foran Mac'en og begyndte at skrive på del tre af mit interview for Leader Press og El Aqulia. Da det var gjort tog jeg fat på næste interview, som var for The Sun/Page 3 idol England. Det gav mig blod på tanden igen, og jeg tog mig sammen til at søge om at komme til audition på Twilight-filmen Eclipse, som er den tredje ud af fire film. Kunne sgu godt bruge at lege vampyr for en stund og bare bide hovedet af nogen, så blodet sprøjtede.  

Søndag d. 10.
Mors dag! Skrev en lille hilsen til min mammi og nyder ellers resten af min søndag i ro og mag. Så vil holde for denne omgang og vende tilbage i næste uge :)
Del

Seneste nyt