Aniston

Min dagbog

Barbara Zatler sådan er mit liv

Mit liv på sidelinien!

Velkommen til mit lille hjørne af Aniston, her kan i følge med i hvad jeg render og laver i min hverdag. Det er godt nok ikke Sarah Jessica Parker men jeg prøver at gøre det lige så godt. Så her er min dagbog.

April har været en måned med mange oplevelser! Efter en smut tur til London, vendte jeg glad og oplagt hjem til kolde Danmark, for at lave en foto opgave for El fuego wear, som er modetøj. Billederne blev taget af fotograf Jens Thillemann.
Min dagbog
Tirsdag d. 31. marts
Tog jeg et smut til Århus for at slappe lidt af med familien, da min søster kom på besøg. Hun bor i Schweiz, så vi ses ikke så ofte som man måske kunne ønske sig. Det var dejligt at komme lidt væk fra Københavns stressende gader, og gemme sig lidt i smilets by. Vi hyggede os meget, og jeg fik ladet op til en masse interviews som ventede mig!

Onsdag d. 1. april
Stod jeg op frisk og udhvilet, og fik mig lidt müsli mens jeg stenede lidt til musikken. Senere fik jeg lavet et interview for Hyggestedet.dk online et mande magasin. Det gik meget godt, så det var hurtigt overstået, og jeg brugte resten af dagen på at slappe af i min mors have - solen stod jo højt så det var bare med at voldtage de dejlige solstråler!

Fredag d. 10. april
Lavede jeg lige endnu et interview. Denne gang for den engelske side Blokesonly, som er et online magasin for mænd. Oven i hatten fik jeg lavet interview for HipHope magasin som er et online musik magasin for rappere. Jeg følte mig knap så klog, da jeg fik stillet spørgsmål omkring musikken, jeg kender ikke ret meget til rap/hiphop. Flot bimbo, må de nok have tænkt, men så er det jo godt man kan gå for at være en bimbo - bare se på mig? Hmm.

Søndag d. 12. april
Tog jeg hele turen til København fra Århus, for at skyde en billede serie til magasinet ZOOM. Fór da også kun vild 40 gange (hvor er den gps jeg skulle have haft for evigheder siden), og ikke nok med det, så var jeg kommet på en forkert afkørelsel, så nu var jeg på vej mod Jylland igen!!! Ufff! Jeg må være elsket hos benzin tankene med det forbrug jeg har. Men efter raserianfald og en god forsinkelse, fandt jeg frem til min destination, og fik gjort mit arbejde. Fotografen var Jan Hansen, som også er redaktør på bladet. Det gik super godt og billederne blev gode. Det var nudeart vi skulle skyde, så jeg frøs lidt - men det skulle stramme op har jeg hørt :)
Min dagbog
Torsdag d. 16. april
Er helt skeløjet idag af at sidde foran den computerskærm så mange timer! Overvejer at hyre en assistent, og så ellers bare opremse hvad der skal tastes ned - hmm mon det ku lade sig gøre... Nå, men anyways, så længe jeg selv skal skrive, fik jeg da skrevet interviewet til online magasinet D-online, som er for drengerøve. De skulle lige have en opfølger på hvad der er sket i min karriere siden sidst. Så det var hvad min dag gik ud på. Efter dagens gode gerning, tog jeg et smut ud til en veninde og vi lavede god mad, som vi nød på terassen. Det er sommer i Danmark! - så længe det varer!

Mandag d. 20. april
Idag vågnede jeg kl. 07:22!!!!!! Ku slet ikke bruge øjne eller hjerne på denne tid af døgnet. Fysisk umuligt for mig! Men jeg fik da slæbt mig ud af sengen, og prøvede på at ligne en levnede, men lignede nu mere en undsluppen zoombie. Men udover at gemme mig indendøre, i frygt for at blive indfaget til undersøgelse, for at de døde gik blandt de levende, så fik jeg da sendt billeder afsted til mande magasinet Maxim i Grækenland. Da jeg skal i dette magasin 1. juni - og ser endda levnede ud.
Del

Seneste nyt