Aniston

Mika

Ham med "Grace Kelly"

Du har sikkert hørt hans første single "Grace Kelly", der lige for tiden spiller på alle radioer. Mika laver dejlig, glad-i-låget-pop og så er han kæmpe charmerende med sine store, brune øjne og krøllede manke.
Mika
Mika, eller Mica Penniman som han rigtigt hedder, er født i Beirut i Libanon den 18. august, 1983, hvilket gør ham til en 23-årig løve.

Mika er mellemste barn i en søskendeflok på fem af en libanesisk mor og en amerikansk far. I en tidlig alder flyttede han med sin familie til Paris på grund af urolighederne i Libanon. Da han var ni, flyttede familien til London.

I en tidlig alder fandt han ud af, at musikken var det, han ville. Og det holdt han fast i, selv om han blev mobbet i skolen på grund af interessen og at han var anderledes.

"Jeg blev ødelagt i skolen, alle var ude på at knuse mig, så jeg var meget stille i skolen - jo ældre, jeg bliver, jo mere barnligt opfører jeg mig."

Da Mika var 11 tog hans mor ham ud af skolen på grund af de mange drillerier. I en periode på seks måneder var han hjemme, hvor han fandt sig selv igen. Hans mor hyrede en russisk sanglærer til at undervise ham hjemme, indtil han kunne komme i skole igen.

Dette førte til, at han blev optaget på The Royal Opera House, og snart fik han småopgaver mange forskellige steder.

Mika vidste, hvad han ville, men det var sværere at overbevise resten af verden om det. Så mens han arbejdede på sin egen musik om aftenen, læste han klassisk musik om dagen. Desuden arbejdede han som tjener for at have råd til at indspille sin egen musik.

Selv om flere pladselskaber viste interesse for hans musik, ville de dog meget gerne ændre og modellere ham til at lyde på en bestemt måde. Og det var Mika absolut ikke interesseret i. På trods af hans unge alder, vidste han lige præcis, hvad han ville, og hvordan hans plade ville komme til at lyde. Heldigvis lod Universal Music ham lyde som han ville, hvilket resulterede i albummet, Life In Cartoon Motion.

Men er han ikke...
Tja, rygter er der ihvertfald nok af. Men Mika afslår at svare, hver gang spørgsmålet går på hans seksualitet. Han mener nemlig at privatliv er privatliv, og at hans seksualitet ikke kommer andre ved.

Men seksualitet eller ej, kan vi vel godt nyde hans store, dejlige, brune øjne og hans herlige krøller. Og har man set videoen til "Grace Kelly", kan man ikke undgå at falde for hans charme.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce